Natti Natti
2009-03-31 / 23:08:00

Hallå där :)
Blev lite sent dethär alltihopa, stressigt med. Skulle hunnit med en promenad idag men det hanns ju inte med då jag fick för mig att jag skulle baka.. :/ Hade dessutom tyvärr inge pärlsocker hemma till mina chokladbollar så får ta de imorn, attans.
Menmen, det blev ju så att det bar av till Hedesunda till min kära mor och far som nyligen kommit hem från två veckors semester i Thailand, bruna och fina. Vi kikade lite bilder från resan och åt mat, mycket trevligt :)
Dessutom hade mamma köpt en massa fina grejer till mig där borta som det kanske kommer ut lite bilder på sen ;)
Vita vargen följde med för att ge oss skjuts hem igen då vi passade på att köra ut vår gamla bil som ska ställas av tills jag får körkort. Väntar fortfarande på de jäkla papprena som aldrig kommer! Kom igen vägverket, kom igen!

På vägen hem blev det ett litet stopp på Vita Vargens jobb där man kunde sno mjukglass, yay!^^ Mycket roligt :)
Hm har jag glömt något nu? tror inte det. Ska ta och lägga mig nu iaf, pälskling ligger här bredvid mig och sover redan :)
I morgon börjar jag för övrigt 13.00 så blir lite sovmorgon för mig imorgon :)

God natt allihopa!

Och förlåt till Supersötasilversara för att jag inte kom in på msn, kom nyss hem och när jag loggade in var du inte inne längre:(

natti:)

Ohoj där i vårsolen!
2009-03-31 / 16:00:35

Idag tar jag nya tag och tar tag i det mesta som glömts bort bakom molnen. Det är roligt och spännande på något komiskt litet vis :)
 Det märks dessutom rätt väl på mig nu när de gråa dagarna är borta att jag är så otroligt trött på mina gamla kläder!
Allt känns så gammalt, tråkigt, kallt, grått.. tja ni fattar. Därför har jag börjat trixa, mixa och blanda ihop alla möjliga roliga knäppa kombinationer av kläder och har inte haft en outfit jag tidigare haft på jättelänge nu! Roligt! Men snart börjar idéerna ta slut och jag fasar för dagen jag måste sätta på mig något tråkigt och trist igen :( Men den dan den sorgen!
Idag är jag på topp!

Idag när jag kom till skolan fick jag en liten överraskning. jag hade musik i öronen men hör vagt att någon ropar mitt namn. Jag ser mig omkring på personerna framför mig men ingen jag känner går där. Till slut fattar jag ju att det är någon bakom mig och där stod Anna och Jessica :) Jag var då i den stora byggnaden, vår skola har en lite mindre byggnad till oss Media elever ;) Därför var detta lite roligt för mig^^
Nerför trappen kommer sen Karro som utropar: Vad snygg du är Bekka!
Jag har söta vänner jag^^


Outfit
Såhär mixade jag ihop kläderna idag^^  Ursäkta den dåliga bildkvaliteten och den lama blicken.

Jag får inspiration om kläder från många ställen, som reklamer, kataloger och liknande men mycket får jag från bloggaren Kenza. Ni borde kolla in hennes blogg, den är riktigt bra :) Mest inspiration får jag nog dock från Supersötasilversara som alltid har snygga kläder! (fast hon bär ju till och med mjukisbyxor snyggt;D)
Supersötasilversara
roxar ;)<3

Men nu får det vara nog! Jag ska baka! Ha det bra så länge! :)

Gotta keep it alive
2009-03-31 / 15:45:51

Och så sitter jag här igen då!
Undrar hur länge det håller denhär gången då tro? ^^'
Men jag tänkte uppdatera och visa att jag lever sådär på ett ungefär :)

Jag ska försöka blogga mer, nu när solen är tillbaka och jag nästan varje dag kan fylla på med ny solenergi utan att behöva återanvända samma gamla energi dag ut och dag in bara för att solen vägrar titta fram under vinterhalvåret. Men nu är våren här! Och ni vet väl var det innebär? Jo att sommaren snart hälsar på! Underbart!
Jag har dessutom planer på att göra bloggen mer intressant med hjälp av lite mer bilder och sånt skoj :) Vill ni läsa om något speciellt här är det bara att skicka in en kommentar fort som attan så ska jag försöka åtgärda det jag kan^^
Nu när sommaren är här händer även mer saker i vårt galna lilla gäng så jag kommer självklart skriva om vad som händer:)

Jag har missat så mycket som jag borde skrivit om! Men jag får försöka komma ikapp det nu. Japp det ska jag!
Så välkommen tillbaka alla som läste tidigare och välkommen de som är nya!