PPP-PartyP*rrPiraterna
2009-07-30 / 11:26:19

God morgon :)
Kom upp lite väl sent idag, även om vi siktade på nio från början eftersom vi ville hinna med att få lite sol. Men som det verkar nu vilar solen bakom molnen så ingen större skada skedd. Jag är ju så morgontrött! Dessutom blev det rätt sent med Diablo igår. Det var ju hur kul som helst!^^ Dock väldigt kluddigt på skärmen ofta då vissa personer *hosthost* hade tio tusen medhjälpare i form av skelett, vargar och kråkor mm!

Nu sitter jag och Prasse och pysslar lite med tryck till T-shirts som ska tryckas idag. På måndag klockan 07.00 drar vi på roadtrip och vårt tema är pirater! Med andra ord, tröjorna ska visa vår logo(PPP-ParyPorrPiraterna) och våra namn med egen signatur om man har nån. Gud det ska bli så roligt! Men mer om det sen!

När tröjorna är klara hoppas vi på att solen skiner, för då åker vi och badar! Sen blir det till att fortsätta flyttstäda Kjells lägenhet. Badrum, hall och köket kvar att göra, men tack och lov bara 2 fönster att tvätta. Är det nån mer än jag som hatar att tvätta fönster?

Vad gör ni idag?
Ciao♥

Ön - städ - Diablo
2009-07-29 / 21:52:17

Hej!
Nu blir det ett snabbinlägg om igår och idag^^

Blir dåligt med bilder nu då kameraladdaren är borta *suck* Måste leta efter den!

Igår var det Hedesunda och Ön med Erica:) Vi slet ner Lea dit också, himla roligt varje gång man ser den tjejen, det blir ju alldeles för sällan nu för tiden! :( Kommer ihåg förr när man umgicks varje dag i princip, de va tider de;)
På Ön, vid festplatsen var det tisdagsdans, den sista av fyra, med andra ord, massa folk, Date, Arvingarna, Svenne Rubins, öltält och massa mysigt folk! Hade hur roligt som helst, vilket kanske märktes när vi skulle gå runt halv två och jag smet in på dansbanan flera gånger och bjöd upp folk till "en sista dans bara!" ;D Sen bar det hem till mor och far, fastän jag ville hem till stan. Vilken tur att min pojkvän är så underbar då och kommer och hämtar mig och Erica klockan två på natten;D<3

Idag har jag och Basse flyttstädat Kjells lägenhet, vilket var mycket äckligt! Det luktade så vidrigt i kylen efter gammalt kött, riktigt vidrigt >_< 

Sen blev det hem och ta ett mysigt bad med pälskling och kika på Desperate Houswifes^^

Har en sak att berätta också men de får ja ta senare. Nu ska jag, Prasse och Basse spela Diablo II, första gången för mig^^ Wish me good luck:P

Ciao♥

Film-maraton
2009-07-27 / 01:56:41

Vi har riktigt mysigt här, dricker te, isvatten och kollar på film:)
Första filmen, The Man From Earth, var riktigt bra och gjort på ett grymt bra sätt med enkla medel.
Filmen utspelar sig i ett vardagsrum i ett hus. Killen som bor där ska flytta och han har bjudit över sina arbetskollegor som är professorer inom olika områden. Hela filmen handlar om när killen berättar för sina kollegor om sitt liv på 14.000 år. Väldigt intressant film! Se den!

Nästa film:

Skitbra film! Handlar om en kille som vaknar upp med ett virus i kroppen som saktar ner hans hjärta. Det enda som hjälper honom att överleva är adrenalin vilket får honom att göra helt utflippade grejer hela filmen. Så himla roligt! Se den!

Sista filmen:

Även denna film var riktigt bra:) Den handlar om fyra killar som åker på svensexa till Las Vegas och vaknar upp dagen efter utan något som helst minne av kvällen innan, en tiger i badrummet, en baby i skrubben och en försvunnen vän, Doug som ska gifta sig. Det ena efter det andra kommer fram och en massa knäppa saker händer. Se den!

Riktigt mysig filmkväll:)
Har ni några tips på bra filmer?
Ciao!♥

Dans och män från jorden^^
2009-07-26 / 19:32:03

Hejhej! :)
Lite snabbt inlägg. Var ut till Hedesunda igår. Mys. Åkte från Kalvhaga där vi suttit med några av ålboborna och druckit öl och vin med båt med mamma och pappa till sandsnäs där brorsan spelade. Jag, Jessi, Prasse, Basse och Sara var det :) Det regnade en del men det var trevligt ändå och en hel del dansa blev det:)
Har nyss fått ett bord av Kjell till vardagsrummet. Vi ska måla det svart. Bilder sen eftersom Kjell snodde kameran.
Nu ska vi kolla på The Man From Earth:)



Ciao!♥

Help!
2009-07-23 / 22:11:43

Gud!
Jag har så tråkigt att det borde vara olagligt. Ingen ro i kroppen. Varför svarar inte mina vänner på sms?! ^^
I know, inte tid, inte sett telefonen, inte ha pengar, men jag sitter faktiskt här klistrad framför msn och mobil för att se vad spännande som kan komma att dyka upp.. dvs inte så mycket.
Visst, inte helt tomt i mitt msn-fönster men tyvärr är personerna på andra sidan datan för långt bort för att träffa mig:(
Menmen, jag överlever;)
Tack för att jag fick klaga lite meningslöst sådär! ;D
Ciao!♥

Terminator Salvation
2009-07-22 / 00:34:51

Har sett klart på Terminator Salvation nu och den var faktiskt helt ok.
Dock var den inte lika bra som de första två Terminator, vilka är helt sjukt bra!
Man kan se Salvation som första filmen i en egen trilogi, därav ett ganska fattigt slut ohc tyvärr utan någon vidare cliffhanger. Filmen var 1 h 40 lång, vilket i sig säger en hel del. För den tiden i Hollywood var det en riktigt bra film.



Oooh både en bra och dålig sak i filmen! Vem var med? Min nya favoritskådespelare Helena Boham Carter! Synd bara att hon endast var med i början och lite i slutet :(

Nu ska jag sova!
Ciao!♥

Present från Maria
2009-07-21 / 22:07:29

Detta damp ner i brevlådan idag:D

Från MariaBingo.com^^ Snällt tycker jag :) Får se om jag får tillfälle att se den imorgon:)

Dagens rätt:

Hamburgare med Tzaziki, bacon och OSTKROKAR!
Lätt utflippat, men helt ok ;D

Nu blir det att mysa sig ner med lite ostkrokar, Prasse, Kjell och Magge för att se på lite Terminator Salvation :)
Vad gör ni ikväll?
Ciao!♥

Röda Korset
2009-07-21 / 19:13:30

Hej!
Idag har jag och Prasse städat lägenheten. Det enda som är kvar nu är toaletten, vem det nu blir så får ta reda på den;)
Vi har även varit och handlat, varit på banken och svängde förbi Röda Korset.
Vi planerade att bara se oss omkring men nästan på en gång hittar jag en vit skjorta som jag blir förälskad i. Jag har letat som tokig efter en vit skjorta men aldrig hittat någon jag tycker om förrän nu.
När vi kom till bokavdelningen var jag måttligt ointresserad. Begagnade böcker är inget för mig direkt.
Vad ser jag då? Jo, Jean M Auel's Nionde Grottan. Efter en snabb blick runtom mig ser jag resterande böcker i serien och blir som tokig! Jag var bara tvungen att köpa dem! Jag får ta från pengarna jag ska ha till roadtripen och se det som en investering till det, nåt att läsa i bilen;)


Skjortan för 15 :- Märke: E-spirit

Les wonderful books♥

Alltihop gick på 89 kronor. Jag ♥ Röda Korset
Har ni fyndat nåt riktigt bra på Röda Korset?
Ciao!♥

Smått och gott:)
2009-07-21 / 00:09:41

God natt:)
Har varit dålig med bloggandet, men det är jag ju från och till.
Anledning? Sims 3! Jag är så fast! Kan knappt göra nåt annat om dagarna! Måste skärpa mig för det funkar ju inte direkt, eller funkar kanske men jag får ju inget gjort;)

Idag var vi iaf över till Maggan för att fira hennes namnsdag:) Mys:P sen hem igen och spela sims 3;P
Nu sitter jag nermyst i soffan med pälskling och Miami hängandes över armen medan jag skriver och tittar på Dexter. Is nice shit:D

Ciao!♥

Alice in Wonderland
2009-07-18 / 00:58:19

Blev helt till mig när jag läste på imdb:s hemsida att Tim Burtons Alice in Wonderland kom ut redan i början av Mars! Jag har längtat efter den sedan jag fick reda på att min favorit regissör skulle göra en mörkare verision av berättelsen som stämmer lite mer överens med originalberättelsen som i sig är bra mycket råare än Disneys barnverision. Tim Burton gör helt enkelt otroliga filmer! De är mörka, knäppa, skumma, vrickade och underbara! Därför har jag även höga förväntningar på denna film. Hur kunde jag missat den?

Åh... jag skulle lika gärna kunna sudda ut dendär texten ovanför, för min kära älskling påminde mig om att det inte är 2010 än... utan fortfarande 2009... Filmen kommer inte ut förrän 12 Mars 2010. Jag erkänner mitt misstag. Jag som exalterade mig så för att få se den! Det blir bara att vänta då. Men den som väntar på nåt gott ;D


Och det bästa av allt! Ser ni det jag ser?!
Det är bara dags att se sanningen i vitögat! Duon har banne mig blivit en trio!
Tim Burton och Johnny Depp har alltid varit brillianta tillsammans när det gäller film och det  verkar som om de nu har fått en ny vän:) Nämligen Helena Bonham Carter (bilden i mitten) som även är med i Tim Burtons Sweeney Todd tillsammans med Johnny :)
Kan det bli bättre?

Har ni några favoriter inom film som bara är hur bra som helst tillsammans? Ciao!♥

Fear the Snake
2009-07-18 / 00:19:08

Hallå:)
Dagen har varit mindre intressant idag, därav inga inlägg. Detta är heller inte planerat att bli särskilt långt av den anledningen:)
Jag började dagen med lite sims 3, sen Desperate Housewifes och till sist hamnade jag här, någonstans ute i skogen nära Andersberg, på en spelkväll vi egentligen inte var bjudna till Kjell, Prasse och jag.
Självklart bryr vi oss inte i det, utan endast av princip (och kanske lite uttråkning) åker vi dit ändå för att visa att vi inte tolererar att bli uteslutna ;D
Här spelas det Fear, men jag antar att det vore läskigare om man satt ensam i ett mörkt rum med surroundsystem :P Men självklart skulle jag ju då inte våga spela :$ Jag är lite feg på det viset(A)
Nej nu ska vi åka hem igen, dissa detta och kika lite på film istället^^

Btw, dethär är lite coolt, undrar just hur de gjort det:P

Spontanitet 4 the win!
2009-07-16 / 23:01:22

Japp, spontanitet är verkligen mysigt! Nyss kom Kjell hit och sa åt mig och Prasse att vi skulle gå och pierca oss.. och det gjorde vi! Kom nyss hem med en varsin nygjord piercing^^ Prasse och Kjell i övre kanten av örat och jag bredvid mitt första hål på höger öra:) Mycket nöjd! Har velat gjort detta ett tag nu men inte tagit tag i det förrän nu.


Vad tycks?

Sverige förtrycker svenskar!
2009-07-16 / 15:45:53

Det är roligt hur Sverige hanterar förtryck av folkgrupper, som exempelvis rasism. Självklart tycker jag att det är hemskt med rasism och jag anser att rasister är dumma och osäkra människor som helt enkelt måste trycka ner någon annan för att hävda sig själva eller måste skylla problem på någon annan för att själva inte behöva stå för det. Dock har Sverige ett mycket underligt sätt att hantera dessa personer och dessa tankar och åsikter. För att inte förvirra någon tänker jag ta ett exempel.
Förr fanns i Sverige en glass som hette Nogger Black, en laktitsglass som hette Black eftersom lakrits är svart. Det låter väl inge konstigt eller? Nogger kommer ju från orginalglassen så det är ju inte heller så konstigt. Men hej vilket liv det blev över detta! Usch det är ju hemskt hur rasistiskt att döpa en glass till Nogger Black! Lär ut barnen rasism! Vi måste göra något åt detta! Vi måste få bort glassen från marknaden!
För det första... Det är en glass! Tror de verkligen att ungarna bryr sig om vad det är för namn på den där smaskiga munsbiten de vill bita i. En liten unge som tycker om lakrits tänker snarare Black = Lakrits = jag köper!
För det andra: Är det inte mer rasistiskt att påpeka att glassen är rasistisk? Att peka ut de som är mörka i hyn?
Sen kom årets sommarplåga "Svennebanan". Behöver jag verkligen säga mer? Jag gör det ändå. Jag har inte all info, så ge mig gärna om ni anser att något jag skrivit är felaktigt. Men Artisten i fråga är inte från Sverige, men kommer hit och gör en låt om oss "svennebananer"... Och det blir en hit! Alla svenskar står och skakar rumpan på dansgolven till denhär låten! Visst, texten är ironisk och han gör själv många av de saker han i låten hånar svenskarna för att göra men det spelar ingen roll, för Nogger Black var ju en rasistisk glass, eller hur? Herregud, ni hör väl själv hur det låter? Nej, vi svenskar får banne mig inte göra något som någon kan klassa som rasistiskt men utländska får göra låtar som hånar oss svenskar? Nej, det är banne mig ett konstigt system. Sverige förtrycker svenskar!

Boken är nästan alltid bättre
2009-07-16 / 15:03:35

Igår var jag som jag tidigare nämnt på Harry Potter och Halvblodsprinsen, premiären:) Spänningen var stor, förväntningarna relativt höga, godispåsarna på plats.



Som vanligt är man lite orolig för hur filmatiseringen av en otroligt bra bok ska bli, så när filmen startade höll jag andan. Och jag fångades från första början! Redan de första fem minutrarna visste jag att filmen skulle bli bra! Jag måste dock påpeka att även fast filmen var långt över förväntan är fortfarande boken bättre. Men det går inte att göra filmen lika bra som boken eftersom de är två helt olika medel på helt olika nivåer. Jag anser att filmen gjordes så bra som den kunde göras :) Definitivt den bästa filmen hittills! De andra filmerna har varit sådär, ettan och tvåan var rätt barnsliga och därefter växer filmerna i kvalitet. Vågar man hoppas på en ännu bättre film av sista boken?

Måste även påpeka det utmärkta valet av skådespelare till Bellatrix Lestrange som spelas av Helena Bonham Carter. Kunde det ha gjorts ett bättre val?

17 again
2009-07-15 / 03:34:39

Ikväll/ inatt har jag sett ännu en Disney-film. 17 again heter den och handlar om en kille som återgår till åldern 17 och börjar på highschool igen med sina egna barn.


Så sjukt bra film! Rolig, pinsam, romantisk, allt en Disney-film ska innehålla! Dock skulle jag nog säga att denhär var lite "vuxnare" än många andra Disney-filmer. Men grrr på Zach(?)! Lite roligt också hur vuxna Mike spelades av skådespelaren som spelar Chandler Bing i Vänner. Måste älska Chandler<3
Nej, nu är klockan över halv fyra så det är sängdags nu. Ciao♥

SR-71
2009-07-14 / 22:56:25

Zombies!
2009-07-14 / 22:55:25

Haha, jag fick en helflippat youtube-länk av en kompis xD Så jävla efterblivet xD
*Skrattanfall* dålig humor, jag vet ;D

Dear Friend
2009-07-12 / 04:03:50

Jag vill bara nämna dethär, till en nära vän, att vi är närmare än du kanske tror att vi är.
Jag ser dig som en av mina närmsta, en av de jag kan lite på och komma till om jag har svårt.
Därför är jag även här när du har det svårt, även fast du kanske inte alltid ser det eller vet av det.
Du kan veta av att jag finns där, även om du kanske inte alltid känner att du vill eller orkar höra av dig.
Eftersom jag vet att du ibland kan känna att du helldre är ensam eller med någon annan.
Du ska veta att jag finns här ändå och jag hoppas att du alltid har med dig i dina tankar att jag är där och stöttar dig.
Du är en kär vän och det sätter jag högt pris på.

Rent rent rent
2009-07-10 / 19:05:34

Middagen igår var hur mysig som helst och maten var riktigt god :)
Tack och lov blev det inte alltför mycket disk att ta reda på idag. Måste skaffa diskmaskin!
Imorse var det tänkt att jag skulle träna lite men efter en kort promenad innan frukosten mådde jag verkligen apa så jag lät bli. Fick sitta jätteknepigt för att kunna äta frukosten ens.
När magen slutat tjafsa och göra ont blev det att sätta igång med städning av lägenheten.
Känner mig ytterst duktig som städat hela lägenheten idag, grundligt i alla rum utom badrummet :)
Prasse var också med och städade efter att han kom hem från jobbet vid tolvtiden:)
Han möblerade om i vardagsrummet också, ser riktigt fräscht ut där inne nu:)


Kjell, Räven och Prasse vid maten :)


Vardagsrummet:)

Det var svårt att få en ordentlig bild och ljuset sabbade rätt mycket menmen ni får nöja er med det ändå^^

Pojkarna sitter och håller på med sitt hemliga lilla projekt och jag tänkte slappa med lite sims 3.
Ciao♥

Vin, mat och vänner
2009-07-09 / 18:57:35

Just nu sitter jag här framför datorn, dricker lite vin och ser på när älsklingen lagar mat:)
Bräserad nötfilé och kroketter, mmmmmums!
Själv har jag diskat och plockat undan lite. Snart kommer Kjell och Räven över och ska äta med oss. Vi brukar ha matgäster rätt ofta sådär men idag har jag bestämt mig för att göra det mer till en middagsbjudning^^ Bara sådär för kul skull.
Därför blir det lite finare mat och lite vin för den som vill ha det. Till maten blir det även sallad och efteråt nalkas fika med mammas hemmalagade potatisbakelser som är underbart goda! (Nej, det är inte potatis i dem!)
Jag känner mig så vuxen just nu!^^
Nu ska jag byta om till nåt annat än mjukisbyxorna jag haft nästan hela veckan;)
Vad gör ni ikväll?♥

Harry Potter och Dödsrelikerna
2009-07-09 / 18:43:56

Efter tre och en halv dagars regnig hotell-läsning har jag läst ut Harry Potter och Dödsrelikerna.
Så himla bra! Allt som allt var den kanske inte lika bra som de tidigare böckerna men slutet!
Början av boken var lite seg och det var mycket att fundera över, bli irriterad av och försöka stressa på eftersom bokens huvudkaraktärer tog väldigt lång tid på sig att utföra vissa handlingar. Men när det väl började hända saker, blev boken mer och mer fängslande då händelserna ställde sig på rad och spänningen ökade för varje kapitel, sida, ja även mening ibland.
Näst sista kapitlet var det absolut bästa i hela boken och medan jag läste det växlade jag mellan tårfyllda ögon och små skratt för mig själv. Känslorna var verkligen i kaos, ett sånt där härligt kaos som verkligen visar på att författaren har lyckats.
Sista kapitlet var dock inte lika bra. Det var lite väl kliché för min smak och smått förvirrande i språket, men samtidigt väldigt sött.
Har du inte läst boken så läs den NU!

Ciao!♥

Efter regnet kommer
2009-07-08 / 10:55:55

Mer regn!
Banne mig vad det ska regna! Nyss var det ju en glimt sol men nu öser regnet ner som om himlen hade öppnat sig över oss och låter hela havet regna ner över oss! Kanske lite överdrivet, men jag ser faktiskt inte särskilt mycket alls när jag tittar ut genom fönstret förutom en suddig bild av vad som är där utanför.

Efter regnet kommer solsken och efter solsken kommer regnet tiofalt passar bättre idag.
Fast det är rätt mysigt ändå. När man sitter här inne på hotellrummet med en underbart bra bok och hör regnet smattra på rutorna och veta att man inte måste gå utanför dörren om man inte vill. Istället kan man mysa ner sig i ett täcke och fortsätta läsa. Synd bara att det inte verkar finnas roomservice här för en kopp varm choklad hade verkligen inte suttit fel just nu;)

Ciao!♥

118
2009-07-08 / 10:15:37

God morgon!
Klockan är bara knappt över tio. Klockan 06.25 klev jag upp och gick tillsammans med Prasse ner till hotellets restaurang för att äta frukost. Därefter har jag varit ensam på hotellrummet, som de andra dagarna.
Klockan är bara knappt över tio och jag har redan hunnit läsa 118 sidor ur boken. Harry Potter och dödsrelikerna alltså.  Låter som om jag har mycket att göra här va? Men det är mysigt ändå och boken är grymt bra!
Det är så spännande läsning att jag har svårt att lägga ifrån mig boken.
Dessutom har solen varit på besök en sväng. Den tittade förbi mellan molnen en stund och sa hej, sen försvann den igen.
Jag är åtminstonde glad att det inte regnar. Då kanske man kan ta sig en promenad en sväng. För det är lite jobbigt att sitta instängd på hotellrummet hela tiden.

Nu ska jag fortsätta läsa och se hur långt jag kommer :) Vad händer för spännande för er idag? Ciao!♥

En pannkaka av alltihop?
2009-07-07 / 10:01:55

Ny dag, nytt regn, dripp dropp dripp dropp.
Men imorse fick jag avnjuta hotellfrukost, vilket inte är helt fel.
Jag är sådär barnsligt förtjust i barnavdelningen med pannkakorna så jag smög åt mig en pannkaka och lite sylt.
Jag vet inte vad jag väntar mig. Att de ska hoppa på mig för att jag tar en pannkaka? Haha antagligen inte så troligt.
Imorgon tänker jag nog mikra pannkakan för den är nog gådare då än kall^^
Vilket nonsens va? En massa snack om pannkaka...
Har för övrigt varit på gymmet en sväng men blev avbruten typ tre gånger av städerskan. Gör ditt jobb och dra sen va?
Jag avskyr att träna när någon ska stå och se på. Åtminstonde om det är någon jag inte känner.
Nu ska jag se om mitt huvud bluffade mig som tyckte Smallville verkade något dera bra nere på gymmet under stretchen eller om der faktiskt kan vara så^^
Vad tycker ni?

Harry Potter frossa!
2009-07-06 / 22:12:07

Jag måste tillkännage en lite pinsam sak. Jag har haft sista Harry Potter boken, Harry Potter och Dödsrelikerna, hemma sedan en kortare period efter att boken kom på svenska och det längsta jag kommit har varit kapitel nio. Med det menar jag att jag påbörjat boken flera gånger men sedan slutat och glömt bort vad jag läst och varit tvungen att läsa om.



Nu ska jag banne mig ta mig genom boken! Förr eller senare kommer jag få höra om slutet om jag inte gör det. Och jag älskar dessa böcker så jag fattar inte varför det har gått så trögt med denhär? Jag har dock redan idag hunnit läsa 190 sidor så jag är på god väg:)

Apropå det är jag så grymt sugen att gå på nya Harry Potter filmen som har preimär i Gävle nästa onsdag! Undrar just om det finns några biljetter kvar till den...

Borlänge
2009-07-06 / 21:51:12

För den som inte kände igen sig på bilden i föregående inlägg spenderar jag denna vecka precis som en vecka förra sommaren i Borlänge. Detta på grund av att min sambo arbetar där två veckor om somrarna och tycker det är väldigt långsamt ensam. Därför följer jag som världens bästa flickvän med som stöd;D hehe nejdå men lite skön avslappning är det ju också:)

Vi bor på Scandic Hotell men jag måste säga att det inte är mycket man får för pengarna här. Ett hotellrum med säng, soffa, fåtölj, tv, badrum utan badkar (!!) endast dusch. That's it typ. Dessutom fick jag sitta och vänta från ca nio till två innan jag fick komma in på rummet när vi skulle checka in imorse så jag var tvungen att roa mig själv i foajen. Passade på att kika in gymmet. Litet men helt ok. Det mesta fungerade åtminstonde. Dock blev jag missnöjd över poolen och bastun. De öppnar inte förrän halv tre om eftermiddagarna och stänger tio. Tänk om jag ville ta ett dopp när jag får tråkigt i min ensamhet medan Prasse jobbar? *fnys* Dessutom fungerar inte låset till omklädningsrummet, så jag antar att jag när jag ska gymma måste be någon komma och låsa upp när jag vill byta om? Drygt! Nej, jag får helt enkelt ta bussen svettig upp på rummet. MYS! Dessutom öppnar inte restaurangen förrän halv sex. Jag kanske vill komma dit vid fem så jag slipper äta efter halv åtta? *stön* Bättre hotell hade man ju förväntat sig, menmen.

Vad gör ni i veckan?

JAG LEVER!
2009-07-06 / 21:36:43

Jo jag gör det, faktiskt. Jag vet att det kanske inte har verkat så här på bloggen men som jag skrev till en vän:

Har inte skrivit i min blogg på aplänge xD orkar inte skriva om att: idag solade jag, idag solade jag, idag solade jag också... och så åt jag en glass och sket i en buske för omväxlings skull.. och nu regnar det, dripp dropp, dripp, dropp osv osv. Ja har helt enkelt inte orken xD


Men nu är det så att jag har upptäckt dagens ilandsproblem i min egen lathet.



Kan ni se vad jag syftar på? Långt där borta på bordet står en läskflaska och jag är törstig. Jag sitter i en mjuk, skön säng och orkar med andra ord inte resa mig upp för att hämta den.

Dock hämtade jag den nyss för jag var ändå tvungen att hjälpa prasse med min dator för att han inte skulle förstöra min externa hårddisk. Den var god^^

Ciao!♥