C'est un Partybuss
2009-08-30 / 10:12:07

God morgon!
Igår kom Erica hem till oss och hon, jag, Prasse och T mös ner oss framför tvn och käkade Tacos:)
Mmm mums på Tacos! :P Därefter drog vi ner en sväng på Cruisingen och tänkte inte alls vara där så länge. Efter en stund blev jag och Erica upphämtade av Partybussen med alla dess underbara människor och filurer, men vi skulle bara åka en stund. Jo tjena mittbena att vi gjorde^^ Det blev ute och åka halva natten och vi kom inte i säng förrän runt halv fyra! Dock i princip helt nyktra:) Ännu ett bevis på att man inte måste ha alkohol för att kunna festa och ha kul med andra fyllon ;D Det gäller helt enkelt att släppa loss lite :D Vi hittade på Karro och Anna utanför Hang Loose också så de fick åka också åka med:) Riktigt rolig kväll helt enkelt!
Synd bara att jag hört rykten om att Partybussen ska säljas.. Det känns riktigt tråkigt eftersom den oftast bjuder på de roligaste festerna. Jaja, det blir nog bra ändå tillslut^^

Idag var det upp vid nio och börja fixa och dona. Jag ska snart börja packa min resväska för här ska ut och resas! Eller jaa typ iaf^^ Idag bär det nämligen av till sthlm runt tolv och klockan 17.00 avgår vår båt. Vi ska på 48 timmars kryssning till Tallin vilket ska bli sjukt roligt! Vi får se om jag hinner med att blogga under resan^^

Ciao!♥

BAJS
2009-08-29 / 20:11:14

Angående en ytterst dryg människa

Citat av T: "Slap slap slap! *Med rörelser* Men herregud, häll bajs på henne!"

Design
2009-08-27 / 00:14:00

Angående min nya design måste jag avsäga mig det mesta av utformningen till mina fina vän Sara som skapat den^^
Har glömt att nämna det här på bloggen:P Med min brist på kreativitet på senaste tiden är det tur att jag har vänner som kan hjälpa mig! ;D

Tack Supersötasilversara<3

Kitteh Om Nom Nom
2009-08-27 / 00:10:33

SÖT!! ^^

Produktiv
2009-08-24 / 15:33:48

Hallå!
Idag har jag hör och häpna faktiskt gjort en hel del saker!
Jag har tvättat två tvättar, övningskört, skrivit ett nytt CV, eftersökt ett intyg för tiden jag jobbade på Ica Kvantum och sökt jobb. Jodå ni läste rätt, jag har sökt två jobb faktiskt! ^^ (Kom igen! Det är duktigt för att vara mig!:P)
Ett av jobben har jag inte särskilt höga förväntningar på, sökte som kontaktperson/personlig assistent/vårdbiträde men har ingen utbildning så blir nog inget där. Sen sökte jag jobb på Carlings och han jag pratade med var jättetrevlig! Det är bara att hoppas på det bästa! :) Men skulle vara grymt att jobba där, det är verkligen en helskön affär ;)

Nu funderar jag på att ta mig en promenad i det sköna vädret, se om jag kan hitta någon rolig prick som vill göra mig sällskap :)

Vad har ni gjort idag?
Ciao!♥

Savings!
2009-08-22 / 20:15:21

Hallå!
Har kollat på chick-flicks med Supersötasilversara ikväll och strax bär det av två våningar ner till spelomanerna och en varsin öl. Mums ;D

Tänkte passa på att berätta att älskling räddade min Baby<3
Eller jaa... Benji är fortfarande död.. men hårddisken är fine och alla viktiga grejer ligger nu tryggt förvarade i min externa hårddisk!

Vad gör ni ikväll?
Ciao!♥

Stop it!!
2009-08-22 / 20:12:17



Oh no! It's getting away!

Lite allt möjligt
2009-08-22 / 09:50:18

God morgon alla morgonpigga. Idag klev jag av någon anledning upp klockan åtta, uj uj vad jobbigt.
Tänkte slänga upp en bild på hur det blev med nya kyl, frys och spisen :)



Snyggt va? :) Jag är toppen-nöjd! Speciellt med spisen. Nu är det bara att vänta på att gavlegårdarna tar tummen ur arslet och byter ut golven och tapeterna ;)

Det är verkligen trist väder idag. Var tänkt att jag skulle cykla med Supersötasilversara och hennes syster till Valbo Kyrka idag, men det blir inte av nu. Så vad hittar man då på en sånhär tråkig dag? Det kommer nog sluta med städning, vilket jag iofs behöver, men ugh, inte det roligaste direkt.

Btw, lägger upp en bild på väskan Janina ville se:)


Tips! Kika gärna in på hennes blogg också. Den är alltid lika intressant att läsa och ni kommer älska bilderna :)
http://janinanaslund.blogg.se/

Ciao!♥

Lavinras
2009-08-21 / 20:05:26

Jag kör en snöplog.
Men det är tungt.
Snön samlas framför plogen.
Den bildar en stor snöhög.
Snöhögen växer, blir en kulle.
Kullen växer, blir ett berg.
Berget blir högre och högre.
Då och då faller små snöklumpar ned bakom plogen.
*Andas, andas*
Snön är tung och trög.
*Breath deap, seek peace, som i filmen, tänk på filmen*
Berget börjar bli instabilt
*Andas, se normal ut, respektabel*
Runt omkring faller snö
Lika tung som min
*Andas... andas!*
Till slut blir snön för tung
Lavinen rasar


Det var en tung cermoni, men vacker. Massa gråt, antagligen som på alla andra begravningar. Bror och Kusin var starka som spelade underbart vackert. Även mina mostrar och min mamma, som läste upp väldigt känslosamma, starka texter. Jag tror alla blev tagna. Emetionellt utmattad blir man. Eftermiddagen spenderades med familjen i Ålbo, vilket var skönt.

Gud vad jag kommer sakna de små sakerna.
Vila i frid vackra kvinna, världens bästa mormor Ingrid Eriksson<3

Good morning Sunshine
2009-08-20 / 11:17:36

God morgon allihop! Eller, jaa, ganska sen morgon, klockan elva. Jag vet inte varför men jag har så sjukt svårt att kliva upp om morgonen. Fy på mig, jag borde verkligen skaffa mig ett jobb snart så jag blir så illa tvungen att kliva upp.

Tänkte försöka berätta lite snabbt om veckan i Göteborg/Brastad, men eftersom min laptop krashat där jag har alla bilder kan jag inte lägga upp några.

Jag, Anna och Karro åkte ungefär klockan åtta på tisdag kväll och kom fram runt två på natten då vi blev hämtade av Jessi, Tobbe och Cissi. Vi sov allihop i Tobbes etta och på morgonen åkte vi till Liseberg. Det var en sjukt rolig dag med Balder, Kanonen och Kållorado som favoriter, igen. Även fast Anna var lite rädd för Kanonen tror jag det blev hennes absoluta favorit efter vi tvingat henne att åka den ;) Jag vågade mig även på Uppsvinget och Uppskjutet denhär gången, vilka var aningen otäcka ;D Efteråt gjorde vi ett litet besök på Donken^^ Tobbes kusin Johan var med på Liseberg och sov även hos Tobbe med oss den natten. Behöver jag säga att det blev trångt och varmt? ^^

På torsdagen blev det shopping i storstaden och jag köpte en klänning för 400 kr, vilket jag egentligen inte alls hade råd med. Pengarna drogs fyra dagar efter köpet, aoch säger jag. På kvällen åkte vi till Brastad, hem till Jessica där jag, Anna och Karro sov.

Efter det är jag inte hundra procent med dagarna men vi var ut med Tobbes båt till några klippor en dag. Det blåste rätt mycket och det fanns brännmaneter typ överallt i vattnet så vi nykomlingar struntade i att bada. Vi var även ut på krogen i Lysekil, vilket var rätt ok fast inte lika bra som i Gävle. Musiken var två år gammal om inte mer, dansgolvet var fullt med is, glas och flaskor och människorna verkade älska att dansa sig fram med armbågarna. Vi besökte smögenbryggan en blåsig och ganska kall dag där jag köpte en rosa jeanskjol för 150 kr, ett köp som jag är rätt nöjd med:) Dessutom fanns det glass för halva priset^^ Mycket underhållande:P Några kvällar blev det film och mys med diverse snacks, vi såg; Fåglarna, Dinotopia och Shout. Sista dagen spenderades iaf i sol på Jessis gräsmatta. Hemfärden gick av klockan sju på kvällen och vi kom hem runt två på natten.

Hoppas ni orkade er genom allt^^ Bilder kommer nog upp under helgen. Ciao♥

Min bejbi<3
2009-08-20 / 00:10:38

Härligt!
Med massa bilder på datan som jag planerat säkerhetskopiera en tid nu så lägger självklart min data av...
Så typiskt min tur, och på exakt samma sätt som förra gången det hände då jag förlorade massor av bilder och minnen. Jag borde kännt igen tecknen, datorn blir segare och segare, skärmen slocknar från och till, datorn blir kokhet på en gång. Damn it! Jag hoppas verkligen att Prasse kan fixa det, han skulle ta med nåt från jobbet sitt som kanske kunde rädda mina grejer. HOPPAS!!

Tills vidare får jag sitta på hans dator, men det är ju inte samma sak som min dator, min bejbi underbara benji<3 (jag vet, det är fånigt, men det är min dators namn;D) Jag har en stark sammankoppling med min dator som gör att jag tycker mycket bättre om att använda den än nån annan. Får hoppas på det bästa nu.

Nu ska jag strax sova. Ciao♥

Home sweet home
2009-08-19 / 13:07:22

Hemma igen!
Inatt runt två kom jag hem efter en sju timmars tågresa från Göteborg och innan dess en ca timmes resa i bil från Brastad^^
Det är lite jobbigt att åka så långt under kort tid men det funkar :)
Har nu spenderat en grymt skön vecka i Göteborg och Brastad hos Jessica med Karro och Anna och vi har haft det supermysigt! Tänkte berätta lite mer om det sen för först ska jag glädja mig åt att vi just nu får ny kyl, frys och spis! Killarna från elektrolux tror jag det var är inne i köket nu och donar och om jag inte såg helt fel så får vi en spis "utan" plattor, alltså en platt skiva istället för fyra plattor som står upp. Kommer bli tio gånger skönare att göra rent!

Det känns dock lite annorlunda att ha dem springa runt där medan jag sitter här i vardagsrummet med katterna och dörrarna stängda så att katterna inte ska springa ut, men vad har jag att göra där ute?
Blir nog kanske lite bilder på det sen^^ Ha det bra så länge!
Ciao♥

Göteborg
2009-08-11 / 17:38:28

Efter knappt två dagar hemma så är det nu dags för nya äventyr. Ikväll drar jag nämligen till göteborg med Anna och Karro! Där ska vi träffa Jessi och blir kvar hela veckan:P Hela göteborgsresan blev väldigt plötsligt bestämt för mig strax innan vi åkte iväg på road-tripen men vi får hoppas min knappa plånbok räcker till! För andra gången både i sommar och över huvud taget för mig ska vi på Liseberg, antagligen på torsdagen. Det ska bli skitkul!

Tåget går 20:06 från Gävle C, men kommer antagligen vara där tidigare eftersom Karro kommer dit från Söderhamn efter sju. 02:00 anländer vi förhoppningsvis vid Göteborg C, om allt går som det ska vilket det sällan gör.

Just nu håller jag på och packar som en tok och är ytterst bekymrad över hur jag ska få med mig allt. Förhoppningsvis ska det gå bra, men ni vet ju hur tjejer är, de ska alltid ha med sig tio gånger mer än de behöver ;)
Vi hörs antagligen under veckan!
Ciao♥

PPP- Del 8 - Sista Seglingen
2009-08-10 / 21:10:00

Söndag morgon, sista dagen.

Några tappra pirater vågade sig ut på sjöns vågor i ett morgondopp. Ännu var luften lite småkylig men vattnet var svalt och skönt.

Ingen av piraterna kände någon brådska att påbörja färden hemmåt utan åt i lugn och ro frukost och låg i skuggan och läste. När det till slut blev dags packade de för sista gången ihop sina saker och sjösatte skeppen. Färden gick med inriktning mot Örebro, varvid de skulle mätta sina magar på Burger King som de så kärt aktade. Några sista loppisar kom i deras väg under resten av resan, en av dem med gamla skatter som såg ut att komma från något slags stort cirkus-sällskap.

Sista biten av vägen kom de två skeppen ifrån varandra och därmed tog roadtripen slut. Den natten skulle piraterna för denna gång somna in som pirater, men vakna upp som helt vanliga människor.

PPP- Del 7 - Sjätte Seglingen
2009-08-10 / 21:08:46

Genom det vackra landskapet for de fram i sina ståtliga skepp, bland gröna kulla, djupa dalar och höga berg. Mitt i allt detta sköna fann de sig snart vid ett mystiskt hus fullt med alla de möjliga gamla värdefulla skatter. De hade anlänt till Baloos Antikaffär. Förundrade vandrade piraterna runt bland ortodoxa, barockanska och afrikanska reliker. Även antika statyer från de djupa, mystiska djunglarnarna fanns att skåda. Skeppsnavigatör Iron Becc hittade ett stort silverkors med skära stenar på en silverkedja. Kanonmästare Ölhävarskägget gjorde även han upptäckter i form av en enorm gammal medicinbok.

Nästa stopp var ännu en loppis där Iron Becc hittade en stor stickad halsduk, brun fransväska i skinn och en keramikros. Under restrerande del av resan fick Kapten Sjösnusk skörbjugg och fick sitta illamående i baksätet.

När kvällen började nalkas svängde Kapten Sötnos av och hittade en plats som hade allt, grill, vindskydd med spya, vacker strand, husvagnsresande polacker och tre skygga jungfrur i ett tält. När kvällen kom så anlände även det mörka sinnet hos våra pirater och en stor dunst utspelade, om de skulle stanna eller resa vidare. Den Otrolige Kapten Sötnos vann, så klart ;) Kvällen kantades av matlagning, nattbad och mys framför lägerelden med gamla minnen och historier.

PPP- Del 6 - Femte Seglingen
2009-08-10 / 21:07:13

På fredag morgon vaknade piraterna upp vid den lilla hamnen till soligt och varmt väder. Detta fick dem att söka sig till vattnet för ett svalkande dopp i den blanka sjön Vänern. Innan resan gick vidare kämpade några av piraterna mot både varandra och alla de möjliga tänkbara sjömonstren i Munchkin Booty (For pirates only). Vinnande ur slaget kom Skeppsnavigatör Iron Becc.

Samtidigt som detta hände, försvann Kapten Sötnos upp bland bergen där han fann några bär som såg lockande goda ut, vilket resulterade i mycket skratt och apkonster på allhända saker och ting. När de hade tagit sig någorlunda samman startades resan med målet riktat än en gång mot Skene och Kapten Sjösnusks släktingar. Under resan stötte de på några köpmän (loppis) och medan de andra piraterna uppehöll dessa smet Kanonmästare Ölhävarskägget och Ölhävarskäggets Skeppshynda till sig några skatter i form av en guldig medaljong och ett antikt silverskrin. Glada i hågen över sina vinster fortsatte de i jakt på sprit och mat.

Anländandet till Skene var efterlängtat och väl där blev det en hel massa grillat, öl, wiskey och vin. GottGott. Ni kan ju tänka er hur gott piraterna sov den natten.

Vila i frid
2009-08-09 / 12:44:22

Natten till Fredag dog min mormor Ingrid Eriksson. Vila i frid, vi älskar dig och kommer aldrig glömma dig♥

PPP- Del 5 - Fjärde Seglingen
2009-08-06 / 22:16:30

Solen steg över Strömsta reningsverks parkering och dess heta strålar nådde de sovande piraterna. Skeppsnavigatör Iron Becc vaknade upp i ett ytterst obekvämt tillstånd. Luften höll på att ta slut i skeppet! Svetten strömmade ner för hennes panna och det enda hon kunde tänka var: "LUFT!" Sakta sträckte hon sin hand efter dörren och rullade ut på asfalten. En frisk vind mötte hennes sargade kropp och hon kände sig äntligen fri från både varm sovsäck och alldeles för tjocka mysbyxor.

Denna dag spenderades strosandes genom strömstads gator och hamn där de knyckte åt sig en och annan räk/skagen-macka. Aldrig hade de smakat så färska räkor! Detta var en pirats drömhamn.

Dock kunde de inte stanna här länge utan var runt tresnåret tvugna att resa vidare mot nya okända destinationer. De hamnade vid en mycket liten men ack så vacker hamn tom på båtar. Här bestämde de sig för att stanna och gjorde sig en stor fin gormét. Med mättade magar tog de sig till drömmarnas värld där Kapten Sötnos fortsatte att svinga sin yxa han lagt vantarna på under dagen.

PPP- Del 4 - Tredje Seglingen
2009-08-06 / 22:12:17

Piraterna vaknade upp utvilade denna morgon, redo för nya äventyr. Resan tog dem till Göteborg, den gröna kaninen, Sagolandet och Balders ballar. Liseberg fick nu se upp!

Ganska snart kom det fram att pirater blir lite stingsliga av köande, vilket de här fick uppleva massor av. Pirater som de var, lyckades de dock hitta andra sätt att roa sig på i köerna. Ofreda smådamer, spotta på gamla gubbar, sjunga fyllevisor och raka Lisebergskaninen.

Dessa pirater kunde inte få nog av åkattraktionernas adrenalinkickar och därav blev det mycket av köerna. Så mycket att de till slut började tro att köerna var själva attraktionerna. Efter en hel dag på Liseberg släpade sig trötta pirater mot Lisebergs utgångar medan mörkret föll över dem och de tusen lamporna lyste deras väg.

Men inte slutar äventyret för det utan det tog mången timmar innan de kunde finna ro. Innan dess stötte de på en och annan vilsen Polack, hamnade mellan flertalet maffiabossar som gömde oskyldiga barn i sina skåpbilar och stulna sportbilar bakom buskarna. Timmarna flydde och inte förrä gryningen tycktes vara runt hörnet fann de en plats att vila sina tunga huvuden på. Detta på en parkeringsplats nära centrala Strömstad, intill dess reningsverk, som det inte behövs tilläggas att inte luktade jordgubbar och rabarber. Dock brydde sig inte våra kära pirater om detta utan somnade gott i skepp och tält.

PPP- Del 3 - Andra Seglingen - Fortsättning
2009-08-04 / 23:37:06

Vilket slagfält! Den ena hårda duellen efter den andra. Ett riktigt krig utkämpades på Laserdom i Borås. Vinnande ur slaget kom på högsta plats Räkan, Navigatör Rökpuff och Kapten Sjösnusk medan Skeppsnavigatör Iron Becc kom blåslagen och besegrad därifrån. Alla pirater var dock överrens om hur farliga och levande de kände sig efter ett sådant slag!

Bakslaget kom när piraterna började känna sig trötta och letade efter skydd. De reste fram genom landskapet utan att hitta någonstans att slå läger. Månen reste sig stor och gul på himelen ovanför de vilsna piraterna. Otäcka skräckfilms-scener hemsökte deras letande. Trötta kom de till slut fram till några av Kapten Sjösnusks släktingar. Nu kunde de somna gott.

PPP- Del 3 - Andra Seglingen
2009-08-04 / 18:17:55

Den natten tog hårt på piraterna med kyla och för några av dem obekväma sovplatser. Redan runt halv sex började vissa pirater röra på sig och runt sju var det nästan fullt liv i kampet. Vid niosnåret klev de sista piraterna upp, speciellt tilltyglade efter natten och den livliga morgonen, Kapten Sjösnusk och Skeppsnavigatör Iron Becc.

Efter att campet packats ihop styrdes skeppen mot dagens äventyr, som innebar djupa skogar, öppna savanner, torra ökner och farliga djungler på Kolmårdens Djurpark. Piraterna mötte upp med alla möjliga sorters djur i denna blandade miljö. Dock fanns det tre pirater vars mod ej stod dem bi vid detta äventyr och de valde därefter att inte delta. Dessa tre var Kapten Tillfälligt Nykter, Navigatör Rökpuff och Räkan. När väl piraterna åter samlades var klockan redan fyra och resan mot nästa mål påbörjades.

Fortsättning följer...

(Bilder kommer förhoppningsvis snart)

PPP- Del 2 Första Seglingen - Fortsättning
2009-08-04 / 17:59:58

Efter sina nyvunna skatter fortsatte piraterna sin resa för att stilla sin hunger. Väl mätta i magarna satte navigatörerna siktet i sökandet efter nästa stora skatt, längs Söderköpings kanal, Smultronstället. Skålandes med sina stora glass-skålar firade de sin resas lycka tills de alldeles fått nog. Mystiska stigar och trappor uppför klippväggarna nära Smultronstället lockade de mest äventyrslystna piraterna.

Mot kvällen sökte de plats att slå läger i en skogsglänta intill en sjö. Runt lägerelden samlades de att skryta om dagens bravader. Första seglingen hade nått sitt slut när piraterna sade god natt.

PPP- Del 1 Första Seglingen
2009-08-03 / 14:39:12

07.00 måndag morgon den 3 augusti gick två skepp (bilar) från Brynäs Hagtornsgatan 2D. Skeppen (bilarna) var fyllda med förväntansfulla och ärelystna pirater på jakt efter spänning och skatter. Besättningen bestod av Kapten Sjösnusk, Skeppsnavigatör Iron Becc (utala c som s), Kanonmästare Ölhävarskägget och Ölhävarskäggets Skeppshynda på SKEPP 1 och Kapten Sötnos, Kapten Koskenkorva, Kapten Tillfälligt Nykter, Navigatör Rökpuff och Räkan på skepp Gröna Döden.

Genom dimman for de fram mot mer och mindre okända mål och snart (kanske lite för snart) nådde de sin första anhalt Stockholm-Gamla stan. De gamla gatorna fylldes av framfarande pirater som tog (köpte) vad de kom åt.




Åt på Ben & Jerry's glassbar♥

Har mina jättetrasiga jeans på mig:)

Därefter gick färden vidare mot staden Norrköping för nu började piraternas magar hungra efter lot. Men, Navigatör Rökpuff fick plötsligt upp ett öga för en sällsynt och tämligen magisk plats där hon kände på sig att skatter kunde finnas. Piraterna styrde in mot sagd plats, NetOnNet Lagershop och genomsökte platsen där, som Navigatör Rökpuff haft på känn, de fann några små skatter av någorlunda betydelse. 




Kapten Sötnos, Kapten Sjösnusk och Kanonmästare Ölhävarskägget

Jag latchar ;)

Sedan gick resan vidare.

Fortsättning följer♥

Kämpa mormor ♥
2009-08-02 / 14:48:04

Mitt upp i all stress och packning inför roadtripen imorgon ringer mamma och säger att hon är på väg till sjukhuset. Det var tydligen något med mormor och hon ska opereras. Hon har redan fått två strokes tidigare så man kan säga att jag är rätt orolig och den enda jag riktigt kan tänka på är mormor. Därför tänker jag pausa och sätta mig framför desperate houswifes en stund, få bort tankarna från det och så. Mamma skulle höra av sig när hon visste mer.

Kämpa mormor, kämpa♥

Crank 2: High Voltage
2009-08-02 / 00:26:55

Idag har det varit packa och handla inför roadtripen. Jag vet att jag inte berättat mycket om den men har helt enkelt inte haft orken att blogga om det. Får göra ett försök imorgon, annars kommer jag ha datorn med mig :)

Ikväll  blev det att se på Crank 2: High Voltage tillsammans med Prasse, Magge, T och Kjell:)
Btw har T varit borta i Finland i några veckor så roligt att han är tillbaka :)



Crank High Voltage är fortsättningen på den galna filmen om en förgiftad lönnmördare som måste hålla sig vid liv via adrenalinkickar. Han måste göra allt för att överleva. I andra filmen har de tagit temat till en ännu mer extrem nivå. Denna gång vaknar samma kille, Chev Chelios (Jason Statham), upp på operationsbordet där han fått ett nytt hjärta... ett syntetiskt hjärta. Han flyr, men upptäcker snart att batteriet i hjärtat börjar ta slut. Därav börjar galenskaperna igen och han upptäcker att elchockar håller honom vid liv. Uppenbarligen har han en stor förtjusning för högspänning genom filmen... ;)

Helt hysterisk film, rolig, fartfylld och mycket action. Glöm heller inte de galna sakerna han måste göra för att överleva! Dessutom har filmen väldigt annorlunda kameravinklar som ger filmen en otrolig charm. Jag älskar det!
Se den! Se den! Se den!

En Brors Berättelse
2009-08-01 / 19:00:53

Av: Richard B. Pelzer

Alla som läst Pojken Som Kallades Det och följande böcker i samma serie, vet hur hemskt en mor kan behandla sitt barn utan att någon i närheten gör något åt det. De flesta har känt ilskan, sorgen och den hemska känslan av att det gör ont i hela kroppen när man läser dessa böcker på grund av de bisarra händelser som utspelar sig.



En Brors Berättelse är precis som titeln lyder, just en brors berättelse. Författaren Richard är David Pelzers, författaren till Pojken Som Kallades Det, yngre bror. Denna bok utspelar sig både under tiden som David fortfarande bodde hos familjen och efter det att han lämnat dem. Richard beskriver i boken hur han under tiden som David bodde hos dem agerade som sin mors lille "nazist" som skvallrade och satte dit David vare sig han var skyldig eller inte. När David är ute ur huset vänder mamman sin ilska till Richard och helt plötsligt sitter han i samma position som David tidigare haft.

En Brors Berättelse är egentligen ingen fristående bok fastän den har en annan författare. För att få den gripande historiens fulla sammanhang ska man ha läst David Pelzers böcker först. I början av boken är den inte fullt lika gripande som sin brors bok, men det var en upplevelse att få höra historien från ett annat håll. Boken kan verka lite långsam i början men när jag väl kom igång var jag fast! Jag rekomenderar verkligen denhär boken till de som läst Pojken Som Kallades Det.

Till de som inte gjort det: Gör det nu!
Ciao♥