PPP- Del 6 - Femte Seglingen
2009-08-10 / 21:07:13

På fredag morgon vaknade piraterna upp vid den lilla hamnen till soligt och varmt väder. Detta fick dem att söka sig till vattnet för ett svalkande dopp i den blanka sjön Vänern. Innan resan gick vidare kämpade några av piraterna mot både varandra och alla de möjliga tänkbara sjömonstren i Munchkin Booty (For pirates only). Vinnande ur slaget kom Skeppsnavigatör Iron Becc.

Samtidigt som detta hände, försvann Kapten Sötnos upp bland bergen där han fann några bär som såg lockande goda ut, vilket resulterade i mycket skratt och apkonster på allhända saker och ting. När de hade tagit sig någorlunda samman startades resan med målet riktat än en gång mot Skene och Kapten Sjösnusks släktingar. Under resan stötte de på några köpmän (loppis) och medan de andra piraterna uppehöll dessa smet Kanonmästare Ölhävarskägget och Ölhävarskäggets Skeppshynda till sig några skatter i form av en guldig medaljong och ett antikt silverskrin. Glada i hågen över sina vinster fortsatte de i jakt på sprit och mat.

Anländandet till Skene var efterlängtat och väl där blev det en hel massa grillat, öl, wiskey och vin. GottGott. Ni kan ju tänka er hur gott piraterna sov den natten.




« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: