Blixtar och dunder, Magiska under!
2008-11-28 / 11:23:59

Sitter på religionslektionen nu och vi ska skriva ett eget arbete om något vi tycker är intressant inom religion. Jag utgick från Wicca som jag tycker verkar rätt fascinerande. På ytan kan det verka lite tråkigt och töntigt med naturdyrkande häxor men ju närmare man ser på det, desto ljupare man går blir det bara mer och mer intressant. Jag älskar mystik! Och Magi! Det spelar ingen roll om det är symboliskt eller ej, allt fångar mig! Jag kommer tillbaka till min gamla fascination av pendlar, tarotkort, symboler och liknande, ger mig värsta myskänslan. Nu ska jag sätta igång med mitt arbete, ska nog skriva om pentagrammets roll inom Wicca. Önska mig lycka till?♥

Hem ljuva hem
2008-11-27 / 23:03:39

Hemma från jobbet och allt känns mycket bättre!
Piggare, inte så ont i ryggen och jag känner att jag gjort nåt med min tid, och skaffa pengar är alltid bra;)
Så har jag ju min älskling här bredvid mig nu också, kan ju inte vara annat än underbart!
Ska ta och lägga mig nu, måste få lite sömn också så att jag orkar morgondagen!
Imorgon är det Fredag och bubbelpool med bastu med mysgänget^^
Ha det bra!♥

Om man hade makt över Tiden
2008-11-27 / 15:05:46

Jag har en jobbig dag idag. Konstaterat, jag är jättetrött, har ont i ryggen och bara totalt slut. Finns inte mycket jag orkar just nu. Sitter på medieproduktions lektion och pratar om hur vårat påhittade företag ska kunna marknadsföra våra påhittade våfflor. Visst, låter kanske kul, men orkar det inte just nu. Gör ont att bara sitta på grund av ryggen. Kunde inte åka hem heller eftersom jag jobbar direkt efter skolan. Kommer hem kanske efter halv elva, om inte senare om jag måste gå från jobbet hem. Jobbar för er som inte vet på ICA Kvantum i Bomhus. Jovisst, jättekul och nice med extra pengar men... hur ska jag klara flera timmar i kassan med min rygg?


Om inte det var nog fick jag nyss ett sms från Älskling; "Jag sitter och dricker glögg och äter pepparkaka^^" Jo vissa har det ju bra.


Känns inte som om jag har tid med något längre, förutom jobb, plugga, sova. Jag gör ju självklart lite andra saker men oftast när jag skiter i det jag borde göra vid det tillfället och det kommer ju tillbaka till mig sen ändå så.. Jag skulle vilja skriva! Typ en novell, eller nån ny låt eller något sånt. Men det har jag självklart inte tid med.. jag saknar att skriva.

God morgon!
2008-11-21 / 06:23:30

Det är fredag och jag måste kliva upp klockan sex. Jippi!
Idag ska vi på SACO-mässa, det tror jag iaf att det hette.
Hade jag gått i skolan hade jag nog sjukanmält mig, men jag behöver verkligen denhär mässan!
Det är en mässa med föreläsningar om vad man kan göra efter gymnasiet och så vidare, alla sveriges högskolor ska vara där bland annat. Hoppas dagen ger mig något!

Nyss blev jag väldigt stressad också, trodde klockan var fem i halv sju fast den bara är kvart över sex. phu!
Stackars min älskling som jag väckte bara >_<
Han är så snäll och gullig som kliver upp tidigt och ger mig skjuts.
Ska vara vid skolan före kvart i sju, då går bussen...

Inte blir det bättre för att man inte kunde somna igår heller.
Börjar bli lite smått trött på att älsklings lan alltid ska vara här, kan inte nån annan ha det?
Dock skulle ja inte se nåt av honom alls den helgen då men:/
Lanet skulle iaf starta på fredagen vad jag fattade det. Dock började det i torsdags, alltså igår..
Gick och la mig tidigt för att jag skulle upp och orkade inte sitta och stirra in i väggen eftersom alla var upptagna med sitt spelande...
Tog ett tag att somna också, jag som är så ljudkänslig när jag ska sova och jag blev så störd på Basses klickanden på tangentbordet heela tiden, de andra också men mest han eftersom han hade datan utanför sovrummet.

Nu ska jag äta upp frukosten och sen bege mig till skolan.
Wish me luck! ♥

Längtan
2008-11-19 / 10:56:34

Sitter i skolan, har historia, är hungrig.
Ska läsa någon text om tulpaner som jag inte förstår... vad har tulpaner med finanskris att göra? :S
Längtar till maten, jag ansåg min sömn vara övervägande över att hinna äta frukost imorse.
Så kan det gå!
Sen blir det Projektarbete efter lunch, vet inte vart vi ska ta vägen då om vi ska stanna i skolan eller om  vi ska åka hem till mig, väntar fortfarande på svar från supersötasilversara.

Läntar till helgen då jag ska vara riktigt nördig! Ska fylla min helg med nördigt maniskt Fable II spelande, sprit, krogen och äcklig svart rök ner i mina lungor! De ni!
Säg vad ni vill, jag är ingen förebild, jag gör det jag gör och så länge jag är glad borde ni vara det med, så det så!;)

Jag förstärkte min karma igår! :D
En liten tvåa kom sent till skolan och hade tappat bort sin klass, så jag var snäll nog att visa var de höll hus, fastän det är lite obehagligt att ta kontakt med personen jag inte känner. Jag kunde ju inte bara låta han stå där som ett frågetecken! ^^

Ha det bra så länge! ♥

Koblaja..
2008-11-18 / 14:04:13

Förlåt, jag är dålig på att blogga. Men eftersom skola och jobb tar upp all min tid så blir det till att smyga sig in på bloggen under lektionen. Har rörlig bild A just nu, gör nån planering för kommande lektioner. Fattar ingenting... verkar inte direkt ha nåt att göra idag. Förutom ett blubbigt schema... Shit vilken koblaja det blev av alltihop!

Jag och Supersötasilversara skulle ha gått runt i klasserna på skolan och frågat om det är någon som vill vara med i vår teater som vi producerar i vårat projekt. Både jag och Sara glömde totalt bort det, även om jag fortfarande var i skolan på morgonen då jag inte ens hade lektion,  så nu måste vi skicka ut ett mejl till alla lärare om att vi ska återkomma om när vi kan gå runt istället. Koblaja det med.

Jag känner mig trött och slö och jag ska jobba ikväll-. Det regnar och jag ska till jobbet. Inte så långt men tar lång tid att gå i regn. Om jag inte får tag på en laddare till mobilen så jag får veta om älsklingen kanske kan skjutsa mig. Helst av allt skulle jag vilja åka hem och ligga i hans armar och bara mysa. Menmen, får se till att lägga mig i tid ikväll, hur det nu går när jag slutar nio. menmen får lösa det på nåt vis.

Nej, nu ska jag lyssna lite på vad läraren säger! Ha det bra! ♥

Fredagsskit är bra skit
2008-11-14 / 14:23:39

Otroligt dryg skoldag, som vanligt. De drygaste ämnena ligger på fredagen, såklart. Har samhällskunskap, men det är rast just nu. Vi håller på att gå igenom konservatism... mycket intressant...


Tidigare idag hade vi religion där vi fick en uppgift om etiska frågor inom religion. Är nästan klar så det känns skönt att inte få nå mycket mer hemarbete. Känns som om vi får massa läxor varje lektion vi har. Plus att jag är gul i tre ämnen, vilket innebär att jag är i riskzon för ig. Men det är på grund av att jag inte lämnat in uppgifter så jag blir grön där sen som tur är!

Skönt att det är fredag i alla fall och vi slutar om typ 1h och 45 min. Ska nog arbeta på min filmanalys i rörlig bild ikväll. Så blir det Tacos! mmmm längtar!^^ Vill ut på krogen också men det har jag inte råd med.
Imorgon blir det  Star Wars heeeeeela dagen! vi ska vara nördiga as fuck jag och mina små geeks^^


Åt ingen lunch idag heller, fisk, äcklig kattmatsliknande/smakande specialmat. Vilken tur att jag hade min Naturdiet Shake Choklad med mig så jag fick i mig lite näring! och så ett äpple såklart. Med det fick jag nog banne mig i mig mer proteiner än jag skulle fått av skolmaten. Fy på Sodexo för sjuttioeflte gången!

Nu ska jag utnyttja min rast lite grann! Ha det bra så länge! ♥

Tvätta bort..
2008-11-13 / 20:44:05

Mitt huvud är en blogg, en dagbok
där orden snurrar runt, kommer till meningar
det är saker att skriva ner, viktiga tankar, viktiga
vid de minst lämpliga tillfällen, ingenstans att printa orden
försvinner bort i fart med tiden, till ett bortglömt arkiv
undangömd för världen och ingen får veta vad som borde ha skrivits ner
Ändå kommer meningarna fram, virvlar, byter riktning
Som en bångstyrig vind, en busig, lekfull vind med egen vilja
Stopp, varför? meningen får ingen betydelse, men kommer ändå.
Mitt huvud är sin egen lilla blogg, låst för omvärlden

Ibland måste man tvätta bort det dåliga, alla dåliga tankar, känna det heta vattnet skölja kroppen ren, skrubba bort alla döda hudceller med badsvamp och tvål och bli en ny människa, och börja om. När man väl måste ut för att fingrarna är en russinask möts man av en dimmig spegel, tur är väl det, så man slipper se kroppen knallröd av det heta vattnet, som om den stod i brand. Ibland måste man skölja bort rösterna som skriker åt en att "Du är så korkad! Helt värdelös! Det är lika bra du ger upp!" för man vet att jag kan om jag vill om jag försöker. Jag klagar inte, säger bara som det är. Men vem känner sig inte helt värdelös och korkad då man skriver en uppsatts om trettioåriga kriget fastän man inte efter massvis av läsning vet vad det innebär. Eller förstår orden, eller förstår det man själv skriver. Allt blir självklart bättre när man inte får tag på läraren för att veta vad man ska skriva.

Nej nu ska jag försöka igen och igen och igen tills dethär blir klart. Sen ska jag sova, gud så skönt...

Irish Coffe[v]
2008-11-13 / 17:42:19

Sitter här framför tv:n och dricker Irish Coffe, Våra värsta år på tv:n men det gör inget^^ Jag har ju Irish ;)
Älskling har kommit hem! Han står i köket och avslutar mitt matlagande, som verkar vara klart nu.
Har gjort en powerpoint på mediekommunikationen idag, ska göra en logga för ett företag och sedan presentera den, fast vi har nog gjort en hel del mer än det, som en egen brödrost! Finfint, önskar bara att vi kunde göra dendär brödrosten verklig också..

Nu ska jag äta! Kanske hörs senare!
Kram på er!

Jahaja...
2008-11-12 / 21:52:10

Där ser man på, skrev ett långt informerande inlägg, åtminstone lagom långt, och vad händer?
Jag förhandsgranskar och sedan? Borta... all text... måste börja kopiera texter jag skriver, sådär utifall..

Förkortat vad jag skrev:
Historia: Knäpp lärare, dryg uppsatts att skriva till på måndag.
Hem, projekt med SuperSötaSilverSara
Mat: Makaroner och korv
Sist mys framför A Cinderella Story med chokladpudding!
Sakna min älskling mer än vanligt på grund av det lyckliga slutet, han åkte imorse, kommer hem imorn, tragiskt jag vet. menmen jag kan inte rå för att han är så underbar, gosig och älskvärd!

Sov så gott för nu ska jag gå och lägga mig!
Pussgodnatt och en katt i en hatt!

Försök 3
2008-11-09 / 10:50:19

Skulle förhandsgrandska försök 2 men poff! borta.......

Här sitter jag nu, söndags morgon. Klockan är i och för sig 10.08 i skrivande stund men då får man räkna med att jag klev upp 08.30.

Varför?

Jodu, när man inte har någon fritid på grund av jobb och skola får man göra sig fritid... klockan halv nio på en söndag. Och vad gör jag då? Jodå, jag startar en blogg. Se där, där föll även jag för bloggtrenden. Där ser man vad som händer i ett alldeles för fullspäckat huvud.


Jag kanske borde presentera mig. Jag heter Rebecca men kallas för Bekka, bor tillsammans med min pojkvän i Gävle men kommer ursprungligen från Hedesunda, från en liten by som kallas Ålbo. De som känner mig vet att jag avskyr stället. Tacka vet jag stan! Jag går för tillfället i skola på John Bauergymnasiets IT-media linje, tredje året och jobbar deltid på ICA. Intressant liv va? Det är i och för sig mer vad jag är än vem jag är, men vill ni veta vem jag är får ni fortsätta läsa min blogg. Allt jag skriver kommer vara personliga tankar och känslor, mer närmare mig än så kan ni inte komma genom det här jävla spindelnätet. Jo just ja, jag svär också, relativt ofta, passar det sig inte kan ni sluta läsa på momangen.


Jag har många gånger kommit på något som jag vill dela med andra, åsikter och så vidare, i och med det har jag tänkt på att starta blogg många gånger, bara aldrig tagit mig tid. Nu bestämde jag mig för att göra mig tid, sådär en söndagsförmiddag klockan tio. Jag läste nyss en novell, om det ens var en novell.. jo det var nog en novell. Inte på Internet, utan från irl A4 ark inuti ett plastfack. Jag har ingen aning what so ever om vem författaren till denna novell är eller hur den hamnat hemma hos mig. En vän som läste den tidigare när hon hittade den på köksbordet bland en massa andra papper trodde att den handlade om en vän till mig. Nope, sa jag, jag har ingen aning om vem det där handlar om. Idag tog jag mig då som sagt tid och läste den. Novellen har överskriften Farväl min vän, farväl Robin, farväl. Det handlar om en kille, Robin, som gått bort och hur hans vän, författaren, känner och vad denne går igenom. Detta frambringar en mycket förvirrad Bekka... Novellen börjar med en dikt:

Dina ögonlock föll ihop
Du tog ditt sista andetag
Ditt hjärta slog sitt sista slag
Du somnade in och det
För evig


Väldigt vacker dikt, såväl som novellen, så full av känslor. Är det någon som vet vem författaren är? Eller hur den här novellen kan ha hamnat hemma hos lilla ovetande mig?


Det var väl ungefär det jag ville säga för tillfället, nu tänker jag spela Fable II, sjukt bra spel, och komma ikapp älsklingen lite som har spelat mer än mig. Han ska komma hem runt 12.00 nån gång och vi ska kanske åka ut till Hedesunda och hämta lite saker, plus gratta pappa, efter att vi varit till hans pappas grav. Det är ju trots allt Farsdag idag, kanske borde köpa present?

Välkommen till min nya blogg!
2008-11-09 / 10:27:09