Pustar ut
2009-04-29 / 21:12:45

Klarflyttat för tillfället. Ja, vi gör ju bara ett mellanstopp hos maggan, sen vidare. Men vad som händer innan är en grymt mysig sista april ute i Bönan med de nära, kanske lite bad, grillning, kanske sola lite innan och kall bärs ;)
Jag kan inte längta mer tills imorn! Nu blir det lite plugg (om jag får tid till det efter allt vad som ska göras här, det är lite kaos) och Night Rider ikväll och så har jag övertalat prasse att se Scrubs med mig. Jag har verkligen fastnat vid den efter att ha kollat från början! Det är som en såpa fast komisk! :) Jag måste erkänna att jag är lite av en såpa nörd.


Dagens Outfit:
Svart linne från Marwin JC
Jeansväst från BikBok
Gamla avklippta jeans som jag inte kommer ihåg varifrån de är
Svarta benvärmare från peaces
Till det mina bruna stövlar och skinnjackan

Ciao!♥

Sista gången
2009-04-29 / 16:14:55

Ja, då sitter man här på golvet i det vardagsrum där man spenderat otaliga timmar under det gågna året och skriver kanske det sista blogg inlägget som någonsin mer kommer skrivas i detta vardagsrum, lägenhet eller ens område. Ljudet från tangentknapprandet ekar i det tomma rummet och jag får nästan ont i öronen av akustiken när jag hostar. Klockan är fyra och jag har städat och packat hela dagen. Nu är det sista rycket. Bara torkning av vardagsrummet och dammsugning och torkning av hall och toalett kvar sen är det slut. Pojkarna är och åker med sista lasset grejer, resten kommer vi få med oss i händerna när vi lämnar lägenheten för gott. Jag får en smula ångest när jag tänker så. Det var annorlunda när jag flyttade hit eftersom mitt barndomshem i Hedesunda fortfarande finns kvar. Denhär lägenheten kommer vara någon annans. Ojoj jag är då inte van vid att flytta jag inte.

Nu ska jag ta och fortsätta. Men kanske efter ett avsnitt Scrubs? hm, har några på datan. Kanske ;) Ciao!♥

Titta vad som damp ner i brevlådan!
2009-04-28 / 22:07:33


Jag fick tre gratisprover av bindor från Tena Lady igår. Tydligen tycker de att jag behöver rätt stora xD
Solglasögonen är där för att visa storleken på dem. Den största är ju nästan som en blöja xD

Urtömning av lägenheten
2009-04-28 / 22:03:03

Det blev inget plugg för mig idag så jag får försöka ta igen det dubbelt imorn. Eftersom min lärare är sjuk kommer jag nog stanna hemma och arbeta med projektet så då kommer jag ju få lite mer tid eftersom jag slipper ta mig till och från skolan och jag dessutom börjar klockan ett. Jag brukar vara så seg på att kliva upp så det hade inte hänt så mycket för mig innan ;)

Varför jag inte haft tid till plugget har ju varit på grund av att jag åkte till stan för att sola en sista gång innan mitt medlemsskap på SATS går ut, nu den sista, och när jag kom hem vid runt ett var det bara att börja packa saker. Sedan dess har jag bara gjort det och nu är nästan allt ute ur lägenheten. Det är väldigt tomt och det ekar nåt grymt! Nu har jag ont i fötterna och jag som duschade när jag kom hem är helt svart om fötterna eftersom det blev så skitigt när alla saker drogs fram för att packas ner i lådorna.


Dethär hade jag på mig efter jag kom hem. Var underbart skönt med klänning när man var ut^^


Blev en toffs i håret så jag slapp ha hår i hela ansiktet^^


Dethär är det enda vi har kvar i vardagsrummet


Väldans vad tomt det blev. EKO eko eko eko


Köket var också väldigt tomt

Imorgon flyttar vi in hos Maggan tills vi får vår lägenhet. Det blir mysigt, jag tycker jättemycket om att vara där :)
Ciao!♥

Och jag mår illa
2009-04-28 / 11:27:32

Och jag mår illa när jag ser dedär människorna
Om jag stack ut ögonen kanske jag slapp se?
Och jag mår illa när jag ser, när jag vill ha, fastän jag ratar
Och jag mår illa och vill inte ha mer
Och jag vill röka men jag kan inte, får inte, vill inte
Det värsta är väl ändå att jag inte vill, inte kan, inte får
För att för många skulle bli besviken på mig
Inte att jag inte vill för min egen skull

Ledsen för ett deppigt inlägg, men ibland orkar inte jag heller

Temptation bag
2009-04-28 / 08:06:12

God morgon!
Nu sitter jag här bland lådorna i köket och äter frukost, macka och cappucino. Hittade nånstans i skåpet efter utrensningen såna här små portionspåsar med pulver cappuccino i^^ men det är gott ändå:)
Idag är det tyvärr mulet och sällan ser man solen sticka fram en liten stråle mellan molnen. Jag tror att det kan vara ganska kallt också. Men jag ska pallra mig upp på min cykel och cykla till skolan ändå, det regnar ju inte så då är det inte tillräckligt dåligt väder för att jag ska ta bussen. Jag har ju inte tid att gymma nu så då får jag röra mig så mycket jag kan såhär istället. Jag kommer dessutom ha en fet jävla godispåse i väskan som jag inte får ta av eftersom det är Jessicas som hon glömde här efter filmkvällen :( jobbigt värre. Jag blir ju så sugen!!!

Idag har jag Rörlig Bild B, nu börjar det närma sig till att vi ska börja filma, roligt men stressigt tyvärr. Sen ska jag cykla till stan, sola, cykla hem och börja packa igen. Tyvärr måste jag hitta nåt hål där också som jag kan plugga på, men det löser sig nog.

Nej nu ska jag tugga i mig frukosten och göra mig klar för avfärd. Ciao!♥

En Djävulsk charmör och KAOS
2009-04-27 / 22:26:23

Jag blev förförd idag, jag lurades in i elden och blev förförd av Djävulen. Förförd i den mån att jag nästan trodde på fasaden, nästan trodde att denna ulv i fårakläder faktiskt var ett får. Under en kort tid var jag nära att sälja min själ till helvetets portar, men nu inser jag vad det var, ett trick, en djävulsk charmör. Likt ormen i lustgården lurar Eva att äta av äpplet, fast denna gång var det Eva som gav ett gyllene äpple till ormen.
Jag blev förförd idag, men jag fick tillbaka mitt förstånd och kunde rädda mig själv ur helvetets käftar.


Kaoset i hemmet blir dessutom bara värre och värre. Se för er själva


Lådor, lådor, lådor... och en Erica? :O


Men här vare tomt


Jag och Erica måste ju självklart toka oss! "Oooh kissinödi!!" x'D


Till middag blev det Nanda-stek...


och Miami-stek!
Lika bra att ta båda på samma gång så kan man frysa in resterna sen^^


Dagens Outfit:
Leggins från Cubus
Stor T-shirt från Eve (köpt på Carlings tror jag)
Halsband från Glitter


Nu ska jag packa ner lite handdukar och sånt skit^^ Ciao!♥

Fyra timmar, långa timmar med Djävulen
2009-04-27 / 19:58:39

Japp då var hela lägenheten i kaos då! Påbörjat flyttning eftersom vi måste ut på onsdag. Nu är maten snart klar och sen ska vi fortsätta med maten.

Imorse var jag duktig och tog cykeln till skolan. Klockan 09.00 startade historiaprovet och djävulen gjorde ett misstag. Jajjemen ni läste rätt, Djävulen himself gjorde ett misstag. Han sa att vi fick hur lång tid vi ville till provet. Klockan 13.00 tog han infrån mig provet ändå och sa att jag var klar. Jag tyckte inte det men men jag orkade inte skriva särskilt mycket mer. Fyra timmar konstant skrivande är ju rätt uttröttande.
Därefter cyklade jag med Supersötasilversara till stan, kanske tog 20 min eftersom hon gick så jag fick cykla sakta, men det var mysigt:) I stan solade jag solarium och sen skulle jag gå för att få mina skor omklackade. Tyvärr hade de stängt affären där de gör det och ersatt den med någon annan så nu vet jag inte hur jag ska göra.

Nån som vet var i Gävle man kan klacka om skorna?

Efter det åkte jag förbi hos Erica, var där en stund och snodde med mig henne hem sen :) Mycket cykla med mig idag med andra ord och det var underbart skönt måste jag säga :)

Provet då? Jodå, med tanke på hur länge jag skrev och all tid och energi jag lagt på att plugga så bara MÅSTE jag få MVG, annars vet jag inte hur jag nånsin skulle kunna få ett sånt betyg.

Nu ska jag äta :) Ciao!♥

Veckans filmtips MÅSTE
2009-04-27 / 18:04:14

Efter helgen har jag ett par veckans måsten, tre filmer ni bara MÅSTE se! ;D


Step Up
En otroligt bra film som får den som tycker om dans och musik att bara vilja hoppa upp och dansa med! Riktigt sköna beats och jag kunde verkligen inte sitta still. Dessutom en söt kärlekshistoria;) Den handlar kort om en kille som är riktigt grym på street dance som ska lära sig dansa mer "sofistikerat".
SE DEN!


Step Up 2 The Streets
Precis som den första filmen har denhär riktigt sköna beats och du kan bara inte sitta still. Även denhär filmen har en liten söt inbakad kärlekshistoria. Denna gång är det omvänt, en tjej som ska lära "sofistikerade" dansare att dansa street dance. FETT GRYM!


I-SEE-YOU.com
Denhär komedin är helt galet rolig! Den handlar om en lite udda familj som plötsligt blir totalt panka. När sonen börjar sätta upp kameror i huset och lägger upp filmerna på nätet börjar det hända en hel del galna grejer.
YOU-SEE-IT.NU!! :D

Nu ska jag ta och laga mat så återkommer jag senare:P Ciao!♥

Helgresumé
2009-04-27 / 17:44:50

Hallå där bloggen!
Tänkte titta in och säga att jag överlevt helgen men bara inte haft tid till att skriva något.
Tänkte ta och dra helgen lite snabbt:)

Fredag följde Supersötasilversara med mig hem och pluggade. Vi lade oss runt halv två två nån gång. Jag var inte direkt jättetrött men ville komma upp i tid dage efter så jag satte på ett avsnitt scrubs och sen somnade jag gott^^

Lördag började med lite diskning och städning till kvällen. Sen bar det ut på balkongen för att äta glass med underbart goda chokladsåsen som Supersötasilversara gör :) Det var skugga där så när vi ätit upp tog vi med oss en filt och lade oss i solen och pluggade. Vid sex kom Jessi och vi gick och handlade mat till mig och Supersötasilversara. Ost och skinksallad blev det och vi fick alla tre en varsin klubba^^ Sen hämtade vi Anna, Jessica och Cecilia vid bussen och gick hem till mig för att titta på film och mysa :) Vi såg Step Up, Step Up 2 och I-SEE-YOU.com, skitbra filmer allihop! Erika var också med men hon kom ju lite sent ;D Vid två åkte alla hem utom Erika. Hon och jag satt uppe till nån gång runt fyra och spelade RE 5, sen gick vi och lade oss:)

Söndag klev jag upp och diskade och duschade, sen blev det plugga medan Erika satt vid datorn :) När Prasse kom hem åkte vi ut till Bönan för att lämna Magge som han hade med sig. På vägen stannade vi och blev bjudna på mat av Magge på Pizzeria Bella Italia tror jag det heter. De har iaf skitskumma hamburgerkombinationer med kyckling och jordnötssås och sånt xD Men gott vare! Jag och Erika tog två olika pizzor som vi delade på, en kebabpizza och en annan jag inte minns namnet på. Men gott vare! Efter lämning av Magge åkte vi till Maggan och hämtade upp lite saker och sen åkte vi hem och jag fortsatte pluggandet.


Blå blå himmel<3 Lördagens plugg med Sara, satt i bara BH och shorts, småkallt när det blåste men annars var det varmt^^

Grönt grönt gräs också<3

Liten Björkvin-fågel bakom Supersötasilvesaras axel^^

Pizzablandningen (nej, jag tycker inte om paprikan) Muuuuums! :D

Bloglovin!
2009-04-26 / 16:32:25

Följ min blogg med bloglovin

Do it do it do it! ^^

Nighty Night!
2009-04-25 / 00:43:36

Då blev det att ge upp pluggandet nu!
Nu är vi så trötta Supersötasilversara och jag att ögonen faller ner på oss så det blir att ta sig i säng snart.
Prasse sa att han skulle ringa tidigare men han har inte gjort det än så han kommer väl inte göra det heller kan jag tänka. Han har säkert glömt bort det vid dethär laget.
Det blev ingen promenad heller, det blev för snabbt mörkt och vi hade dessutom inte riktigt tid. Nog för att promenaden bara var min idé som jag inte delade med min pluggande vän men ändå. Hade det blivit tillfälle för något sånt hade jag ju gjort det :)


Sällan jag måste dumma mig så fort en kamera riktas mot mig :P
Ofrivilligt tvingas jag göra dessa groteska poser ;D


Supersötasilversaras snygga Björkvin T-shirt!


Nu blir det god natt för mig. Ciao!♥

Pluggis på findag
2009-04-24 / 20:44:58

God kväll!
Nu sitter man här och pluggar tillsammans med Supersötasilversara, men både hon och jag börjar känna oss lite oroliga i kropparna. Vi vill hitta på något kul, men vet inte vad och borde ju plugga, fastän det är väldigt tråkigt att plugga en helt fredagskväll. Vi får se, men en promenad senare vore ju lite mysigt iaf:)

Idag i skolan hade jag stora diskussioner om ekonomiska diagram med vår samhällslärare. Det var lite kul för vi har små kommunikationssvårigheter och jag som vanligt vägrar acceptera nåt jag inte förstår. Efter skolan åkte vi till stan och handlade godis till filmkvällen imorn och bröd. Sen åkte vi motvilligt hem för att plugga. Det var ju så fint väder!

Har btw varit på topphumör hela dagen idag, inget kan stoppa mig nu! ;D


Dagens Outfit:
Svart långt linne från Marwin ,JC
Svart löstsittande T-shirt från Eve, Carlings tror jag det är köpt på
Jeansleggins från BikBok
Till skolan hade jag ett par vita lågt klackade skor också

Nu ska jag fortsätta pluggandet. Ciao!♥

Plugg och flytt
2009-04-24 / 11:37:18

Hallå där bloggen!

Idag är en lång och tuff dag, enda heldagen i skolan mellan 09.00 och 16.00. Mitt slappa schema gör mig verkligen lat! Det känns dessutom lite tråkigt eftersom det är fredag och fint väder ute, skule tydligen bli varmt ute idag. Tyvärr kan jag inte heller njuta av solen när jag kommer hem eftersom jag har massor av pluggande att göra inför det enorma historia provet. Har jag tur kanske Supersötasilversara följer med mig hem efter skolan och sover över till på söndag:) yay^^ Dock blir det mycket plugg ändå, vi har ju samma prov.
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv så att mina klasskompisar kan sluta och vi kan gå på lunch. Jag fick sluta min lektion tidigare. Jag har rörlig bild och de har fotografisk bild.

Jag har märkt att dethär kommer vara en riktigt jobbig och stressig period för mig. Nu har jag historiaprovet och dessutom måste vi vara ute ur lägenheten på onsdag har vi fått veta! På torsdag är det ju sista april så då ska vi ju ut till bönan och hinner ju inte direkt packa. Eftersom jag har en massa plugg i helgen och Prasse kommer vara på rollspel kommer vi inte kunna packa mer i helgen än Prasse gör idag när han är ledig. Mellantiden fram till fjärde då vi får nya lägenheten ska vi bo hos Maggan. Om inte detta vore nog har jag en massa rester från tidigare i skolan som jag måste hinna klart med, herregud vi kommer ju ha en massa studentgrejer också!
Oj,oj hur ska jag hinna med allt?

Ska plugga lite nu innan lunchen. Ciao!

Cubus Goodie-bag
2009-04-23 / 23:37:22

Hallå allihopa!
Idag har varit en ganska händelserik dag så jag har inte hunnit med något bloggande tidigare. Efter nio imorse åkte jag iväg på mitt och Supersötasilversaras lilla hemliga uppdrag som jag berättade om igår.
Klockan tio öppnade en ny Cubus-butik i Valbo köpcentrum och jag och Sara var där på uppdrag att inhandla kläder med 25% rabatt och vara två av de 100 första som fick en goodie-bag^^ Mission completed! :) Därefter åt vi en liten lunch som hennes snälla mor bjöd på fastän det var hennes födelsedag. Grattis till henne!

Efter detta åkte jag till skolan för att plugga historia fastän jag är ledig. Min mentor gick förbi, stannade och backade tillbaka och sa: Men Rebecca, det är ju Torsdag idag! Vad gör du här?
Hehe, lät lite roligt;)
Vid fyra övningskörde jag med Maggan, vi åkte till hennes vänner som fyllt år och tog en fika. Efter att Prasse kommit dit när han slutat jobba åkte vi ut till Bönan för att kolla upp Magges hus som vi ska vara i på sista april. Det ska bli så mysigt! Till sist åkte vi hem och köpte med oss kebab eftersom ingen av oss orkade laga mat klockan åtta på kvällen. Men mums var det! :)


Goodie-bag:
Tidning Sofies Mode
Presentkort på Cubus 50 kronor
Två nagellack från depend
Tre parfymprover, Kate Moss Velvet Velour och Beckham Signature men och woman
Borste från Max Factor




Det blev ju lite shoppat också, fastän pengarna inte riktigt är på min sida just nu.
Två par jättemysiga mjukissockor, ett par svarta bikinitrosor som matchar min svarta bikiniöverdel, ett par hudfärgade nylonstrumpor och ett par jeansleggins med dragkedja och knapp i fram, bakficka och små hakar under fötterna som håller benen nere^^ Ungefär som på gallonbyxorna man hade ute när det var dåligt väder när man var liten, minns ni?

Nu ska jag ta och sova. Nattinatti!♥

Inte så ensam längre
2009-04-22 / 22:25:24

Äntligen framåt niotiden kommer Prasse hem från jobbet. Han var tvungen att åka till Borlänge vid två för att det var lite panik där med en brytare och kom inte hem förrän då.

Själv har jag bara suttit och pluggat historia och som vanligt när jag gör det så blir jag så frustrerad över hur dålig vår historielärare är på att förklara saker. Vi läser om första och andra världskriget och han säger att vi inte behöver läsa om norden, ändå får vi sådana frågor på instuderingspapperet. Han säger att de två allianserna i första världskriget heter trippelalliansen och tripperentanten medan det i boken står Ententemakterna och Centralmakterna. Visst kan de heta båda men för guds skull säg det då! Riktigt trött på dethär nu.

Btw blev jag påmind idag om en riktigt beroendeframkallande sida.
www.coolstuff.se är en sida där man kan köpa riktigt knäppa och häftiga grejer. Kika in den vet ja;)

Imorgon är jag ledig men ska åka till skolan ändå för att plugga. Men först ska jag och Supersötasilversara ut på ett hemligt litet uppdrag ;)
God natt allihopa! Ciao!♥

Dagens
2009-04-22 / 16:40:35

Nu är jag hemma igen. De dumma bussarna gör att det som är ca 10 min bilresa hem blir 45 min bussresa :/
Jag har egentligen fortfarande lektion, eller jaa det är mer hemarbete eftersom jag är hemma och slutade skolan för en halvtimme sen men bussresan tog ju en halvtimme från skolan så den halvtimmen har jag att ta igen.

Jag började på slutrapporten idag och ska göra i ordning med en text jag skrivit som jag ska skicka till en vän för att fortsätta arbeta med den sen. Men först ska jag äta lite fattigmans mellanmål (nu börjar det sina i både kyl, frys och skafferi) och kolla på ett avsnitt scrubs för att varva ner.


Blev inga bra bilder men detta blev dagens!

Dagens outfit:
Linne från Devided H&M
Baggybyxor från Only
Kortärmad huvtröja från BikBok
Skor från Adidas
Solglasögon från Montini


Dagens mellanmål:
Gamla kex med smör och ost och honungsvatten xD

Nu blir det Scrubs! Ciao!♥

"Åååååh sommar!"
2009-04-22 / 12:40:00

Idag när jag stod och väntade på bussen slog det mig hur varmt det var i luften, fastän det inte var helt vindstilla och molnigt. Det var inte alls lika kallt som de två dagarna innan även om det båda de dagarna varit soliga. Jag slogs av en otroligt stark känsla av verkligheten och den skrek ut "Åååååh nu är det verkligen sommar!!!!!"

Tänkte nämna att vi hade en tjej hos oss igår som kollade på lägenheten och hon ringde till Prasse idag och sa att hon inte hade bestämt sig men det lutade åt att hon skulle ta vår lägenhet. Om hon bestämmer sig för att göra det kan vi flytta ut på en gång vi får den andra lägenheten och på så sätt slipper vi dubbelhyran om hon tar vår lägenhet direkt.
Hur bra är inte det då?! :D

Nu ska jag ta och plugga lite innan vi börjar. Ciao!♥

Tröttis
2009-04-22 / 09:26:04

God morning!
Jag vaknade nyss och var verkligen skittrött, även om klockan var nio. Börjar inte förrän ett idag men hade tänkt åka och sola och sedan sitta och plugga i skolan innan, vilket jag nu inte hinner. Prasse hade tydligen sovmorgon idag och då kan jag bara inte kliva upp ur den varma sköna sängen om jag vet att jag inte måste :P Som tur var klarade jag av att tvinga mig upp när han åkte iväg till jobbet :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, äta frukost och sen får vi se vad jag hinner med av pluggandet. Jag får helt enkelt ställa in min "playdate" med Erika och säga att vi får ta den en annan dag, måste verkligen plugga.

Ni får ha det så bra så länge! Ciao!♥

Dessa många fel med bussarna...
2009-04-21 / 09:07:19

Idag är det verkligen en god morgon!
Jag vaknade upp relativt pigg, soligt ute (om än kallt) och Rörlig Bild B i skolan, mycket roligt ämne:P
Nu sitter jag och väntar på att vår lärare ska komma :)

Jag har tänkt på en sak. Imorse när jag åkte bussen till skolan och skulle plinga när busshållplatsen jag skulle av vid närmade sig. Vad märker jag då? Jo, det är en såndär buss som i bakdelen av bussen kanske bara har 5 knappar att trycka på, är då en av dem trasig som de ofta är på bussarna här i stan måste man springa genom halva bussen för att kunna kliva av. Det var väl inte så himla jobbigt? Kanske du tycker. Jo, om bussen är proppfull och folk står i gångarna är det till exempel ett stort problem. Om det finns knappar endast längst in mot väggen men inte i taket, måste jag då alltså fråga personen som sitter bredvid mig, även om det är en helt okänd människa, om den kan trycka på knappen? Jag tycker verkligen inte om att sitta bredvid människor jag inte känner, att åka buss för mig i sig är en stor ångestkaka från och till, speciellt om det är mycket folk på bussen. Att jag då ska tvingas prata med en människa jag aldrig sett förr, som jag dessutom tvingas sitta bredvid som om vi vore nära vänner för att ens kunna kliva av bussen jag är tvungen att åka för att komma till skolan. Nej, fler knappar! Är det så svårt? Det finns ju många bussar med knappar vid varje plats plus lite till? Varför inte bara göra så på alla bussar?
Nån som håller med mig?

Nu börjar vi så jag måste sluta diskussionen där. Ciao!♥

God natt kära vänner
2009-04-20 / 23:46:05

Nu är det snart dags att gå och lägga sig, klockan har hunnit bli alldeles för mycket. Jag har märkt att det blev väldigt många rätt långa inlägg idag så jag ska fatta mig kort.

Efter skolan åkte jag till SATS för 12 yttiga minuters solning. För förlängd tid kostar det tydligen 30:-, äckligt dyrt för 12 minuter extra, eller har jag fel?

Därefter blev det övningskörning med Maggan, snabb städning efter mat och dusch och sen spela RE 5 med Erika och kolla på Ballar av stål. Sjukt roligt program! Bitterfittan var bäst det här programmet;) Btw fick jag och Erika A-rank på RE 5, det innebär att vi var jävligt duktiga! *Stolt*

Nu ska jag sova. Natti!♥

Armless Alice
2009-04-20 / 23:34:32

Nu är det såhär att allas vår kära GOFs band är med i en tävling och ni ska hjälpa mig att hjälpa dem att vinna!



This is what you do!
Gå in på denna url (klicka om det går, annars klipp ut och klistra in i webläsaren)
http://arbetarbladet.se/nyheter/1.962171
Därefter klickar ni in bandets namn Armless Alice, erat namn och mailadress.

Lätt som en plätt va? Kom igen nu! Rösta rösta rösta!

Myspace-sida:
www.myspace.com/hydeandthehellbillys

Brentalfloss
2009-04-20 / 19:16:14


Killen gör sjukt roliga texter till spelmusik!
Sök på hans youtube-namn Brentalfloss för att hitta fler låtar med honom :)

Hej igen
2009-04-20 / 12:30:57

Nu har jag lunch. Eller, egentligen har jag slutat och jag vill jättegärna åka hem men nu har jag bestämt mig för att stanna kvar i skolan och arbeta med historian så då tänker jag göra det. Lunchen var jätte äckliga pannbiffar alternativt ätbara chevapchichi (?) och jordsmakande potatis. Mmmm.. Som tur är har jag halstabletter kvar i väskan att ta bort smaken med efteråt.

Jag har bestämt mig för vilket ämne jag ska skriva om på uppsatsen nu.
Frågeställningen lyder: Vilka var orsakerna till Japans bombning av Pearl Harbour?
Jag tror det kan bli intressant eftersom jag inte är jätteinsatt i det där med Pearl Harbour. Jag har även tänkt se filmen för lite inspiration, även om vår djävulslärare och Prasse mobbar mig för det. Jag har ju inte sett filmen så varför inte göra det nu liksom?

När jag väl ger upp här hade jag tänkt ta mig ner på stan för att låna böcker på biblioteket till historian, men jag kom på att jag har mitt bibliotekskort hemma så där rök den tanken. Det blir nog en sväng till SATS och sola istället, om de tar emot ID istället för medlemskort som jag också glömt hemma. Oops! Ciao! ♥

I can do this!
2009-04-20 / 09:58:28

Hallå bloggen!

Nu känns allt mycket bättre! Jag sitter i skolan nu och har Historia. Vi har till uppgift att skriva på vår uppsats och plugga inför provet vi ska ha nästa vecka. Det är ett ganska stort prov, både första och andra världskriget samtidigt, men det ska nog lösa sig eftersom jag har tänkt lägga manken till och plugga rätt mycket denhär veckan. Eftersom jag har så korta skoldagar ska jag stanna i skolan efter lektionstid för att plugga. Åker jag hem är det så lätt hänt att jag inte gör det jag ska göra och låter tankarna vandra åt andra håll, men stannar jag här så får jag förhoppningsvis en massa gjort!

När jag satt på bussen på väg till skolan kom jag att tänka på att pluggandet är som träning för mig. Nu mot sluttampen har jag knappt nån ork kvar att fortsätta och jag hamnar efter mer och mer, men precis som när jag börjar bli trött i slutet av ett träningspass så har man fortfarande ungefär 70% kvar att ge. Jag tror det är samma med pluggandet, att jag har mer att ge om jag bara ger mig fan på att klara det. Så det är vad jag ska göra nu. Ge mig fan på att ”I can do this!!”. Så det så ;)

Nu ska jag leta ett ämne och lägga fram en frågeställning till min uppsats. Jag funderar på att ta något med Pearl Harbour, jag har ju inte sett filmen så då kan jag ju få en anledning till det kanske? Vi får se. Ciao! ♥

Lättnad!
2009-04-20 / 08:12:36

Puh!

Jag läste nyss en väns blogg och hon berättade om studiedagen de haft förra veckan. Jag trodde att de hade den på onsdagen, den dagen då vi bara har en lektion mellan 13.00 till 16.00 i projektarbete men tydligen inte. Enligt henne hade de den på fredagen, dagen med viktigast lektioner och den enda heldagen jag har under den här sista perioden.

Detta är självklart hur underbart som helst! Nu slipper jag ha ångest över att ha missat alldeles för mycket. Det enda jag missade förra veckan var tisdagens Rörlig Bild och onsdagens Projektarbete. Rätta mig om jag har fel? (Måndagen var alla lediga och torsdagar är vi alltid lediga) Grymt skönt att se att man inte missat alls så mycket som man trodde.

Nu känns det definitivt bättre att åka till skolan, även fast det fortfarande av någon anledning känns jobbigt. Ett skutt tillbaka till verkligheten från ligga-i-soffan-eller-sängen-och-slötitta-på-tv-landet kanske ;)

Tack Anna för ett upplyftande blogginlägg ;) Det vackra vädret kanske kan rädda mig med? Får hoppas! Ciao!♥

Back to school again
2009-04-20 / 07:58:10

Måndagsångest... Det är vid såna här tillfällen det verkligen känns att man varit borta från skolan för länge, även om det bara varit två veckor varav en vecka sjuk, vilket innebär att jag missat en massa i skolan.

Måndagsångest... Det är såna här morgnar jag verkligen måste vara stark för att ta mig ut till bussen eftersom det skulle vara så mycket enklare och skönare, åtminstonde för stunden, att bara stanna hemma, gå och lägga mig igen, sova, ta en promenad i vårsolen.

Hade jag inte varit sjuk fortfarande hade jag fångat energi genom att cykla till skolan, men jag vill inte riskera fler sjukdagar hemma nu när jag är på sluttampen av min skolgång.

Jag får helt enkelt ta tag i dethär nu, bestämma mig för att bara åka och ta allt annat som det kommer.

Önska mig lycka till. Ciao♥

Sådär lite ur kurs
2009-04-19 / 13:47:00

Ja jag har ju inte skrivit så mycket nu och jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans.
Jag har varit sjuk och är fortfarande lite sjuk, men man kan ju inte dissa polarna om man känner sig så pass bra som jag ändå gör nu. Hostar och är täppt i näsan fortfarande men inte så mycket ont i halsen längre.
Därför åkte jag och Prasse till Base inflyttningsfest, Med tanke på hur pank vi är just nu så hade vi kommit tomhänta dit men... Nämnde jag vilka underbara vänner vi har? GOF hade varit snäll och bjudit på drickan till oss, snällt snällt :)
Sen fick vi välkomstshot och drink när vi kom dit och Söder och Markus kom med Tequila :D

Var en grymt rolig kväll med mycket skratt och kärlek :) Synd att det var många som var sjuka som inte kunde komma bara :(

Nu ska vi snart åka med Maggan ut till Bönan för en fika, mysigt värre:) Det blir nog jag som kör ut, mår ju prima idag så det ska nog gå bra :)

Ha det bra så länge! Ciao!♥

Getting better!
2009-04-17 / 14:48:38

Happy friday!
Eller tjaa, friskare fredag åtminstonde. Tyvärr var just idag en ganska viktig dag för mig i skolan och det känns nu som om jag missat jättemycket. Så typiskt mig att bli dundersjuk när jag inte får!

Har varit sjuk sedan måndags men nu börjar det bli bättre. Har knappt orkat sätta mig framför datorn ens för att jag varit så sjuk och idag var första natten jag faktiskt fick sova något. yay. Prasse var hemma och sjuk han också igår, jag måste ha smittat honom. Ett tag låg han i världens feber och bara skakade :(

Idag kom GOF över också för att hjälpa till med disken vi samlat på oss och inte klarat av att ta reda på. Vi har så underbara vänner ibland ;) Inte nog med det kom GOF, Base och Dario över igår med chips och dip ;) De vägrade berätta vem som handlat också så att vi inte kunde betala tillbaka, sötnosarna^^

Nee nu är jag ensam för GOF snodde iväg prasse på ett jobb så jag ska sätta mig framför Ugly Betty och dippa lite chips ;) det får man om man är sjuk :D

Hemma med dundersjukan
2009-04-15 / 09:10:52

Ja, nu är man verkligen sjuk så det skriker om det.
Hostar jag inte slembollar har jag så ont i halsen att jag nästan får panik och inte vet var jag ska ta vägen. Igår att lade jag mig strax före elva men somnade inte förrän två, efter varm mjölk, alvedon, slemlösande och halstabletter som T tack och lov lämnade här. Det är svårt att sova med så sjukt ont i halsen. Jag var hemma från skolan eftersom jag skulle hostat sönder hela lektionen och säkerligen blivit hemskickad ändå, men jag tycker inte om att vara ensam när jag är sjuk. Därför följde jag med Prasse, Base och GOF ut till Valbo i tron om att det skulle bli en snabb vända vilket det inte blev utan tre timmar. Snacka om att jag var slut när vi åkte hem! Medan de andra var inne på Stadium i vad som kändes som evigheter passade jag dock på att sola lite;) (Nåde den av dem som klagar på att jag tar lång tid på mig i en affär efter dethär!!)

Väl hemma blev det honungste och glass och sen vidare till Base för att spela ett slags kortspel som heter Munchkin (?). Det var helt ok, men vi hann inte klart och blev utskickade vid elva. Hemma hade jag grymt ont i halsen och försökte med alla möjliga konstigheter i halsen som Corsodyl munhålegel och en aloevera gel. Märkte dock inte mycket av dem.

Inatt var mardrömsnatten, det var att vrida, vända och någon liten förtvivlans tår över att jag inte kunde somna. Jag kunde inte somna ordentligt förrän halv åtta imorse och åtta ringde klockan för att få mig att vakna. Roligt värre de. Nu sitter jag och väntar på att GOF ska komma över och följa med mig till hälsovårdscentralen för jag vågar inte gå dit själv. Jag hoppas verkligen de har nåt som kan hjälpa motmin hals för jag får panik om jag ska behöva gå igenom en sånhär natt igen.

Ha det bra så länge!
Ciao♥

Sjuk och halsont
2009-04-13 / 18:17:25

Ajajajajaj!

Jag har så sjukt ont i halsen nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen, inte blir det bättre av att jag hostar hela tiden heller. ONT! Det är bara att fortsätta med mitt kära slemlösande och en massa te, just nu sitter jag, Prasse och GOF och väntar spänt på att te-påsarna ska verka i tekannan ;)

Jag har övningskört idag också, med maggans minibuss med automat, så det var lite annorlunda än lilla zusuki swiften som jag övningskört i tidigare. Jag körde till Maxi Ica och parkerade där, hela bilen innanför rutan, ändå klagade alla på hur jag parkerade och sa att jag tog upp fyra rutor, puttsan! Jag kan minsann parkera jag! :)
Därefter vidare till middan, det blev öl och snaps till och snapsen tog bort mitt halsont ett litet tag, tyvärr kom det tillbaka sen med full kraft :(

Nu sitter jag och väntar på att Vita Vargen ska komma över och spela RE 5 med mig eftersom GOF och Prasse är upptaget med annat.

Nu väntar tet! Ciao!♥

Konstiga dräkter och förrymda fångar
2009-04-13 / 13:31:13

God eftermiddag!
Nyhemkommen från Valbo där vi kollade på saker till bilen och jag och Supersötasilversixten kollade jeans på BikBok men de hade inte fått in de jeansen hon ville ha så vi mötte upp grabbsen prasse och GOF igen.
Än en gång sitter man här och knarkar slemlösande för jag hostade som en galning i Valbo så folk trodde väl att jag var lepra-sjuk(?) eller något.

Inatt hade jag världens knepigaste dröm, eller det var ungefär som tre drömmar i ett. Jag drömde att jag var på nåt nöjesfält typ där vi fick gå in i små rum och prata om mediekommunikation för att visa vad vi lärt oss i skolan, därefter gick vi till olika dörrar där människor klädde ut oss med typ skumgummidräckter och folk satt på läktare och kollade på. Hur knäppt som helst. Sen helt plötsligt var jag i källaren på en betongbyggnad och vattnet till alla ledningar stängdes av. Överallt satt fångar instängda i celler men då vattnet stängdes av släpptes de fria och jag var tvungen att fly från byggnaden. Det var kaos utanför och folk snodde saker och hade sönder saker. Jag var totalt deppig och försökte supa ner mig men jag hittade aldrig nån öl som jag ville ha. Så ropar GOF på mig att Prasse grillar mat och att maten typ är klar.
Den sista drömmen hänger inte alls ihop med de innan och den är suddigast men den utspelar sig iaf på en fest, tror jag, och jag får typ en kille att bli kär i mig och tro att vi är ihop, vilket jag försöker dölja för alla som känner mig och Prasse. Denhär killer var dessutom JÄTTE klängig och hängde på mig hela tiden. grymt skum dröm xD

Nu ska jag ta och spela lite RE 5 med Prasse innan vi ska åka och äta hos hans farmor och farfar.
Ciao!♥

Dagen efter med TRANSFORMERS
2009-04-13 / 00:43:55

God kväll kära vänner!
Nu är jag nyss hemkommen från Base där jag har varit tillsammans med en stor vännerskara och sett på Transformers :)
Riktigt bra film, den otecknade och hur skickligt som helst att kunna göra en barnfilm/serie till en vuxenfilm på ett så pass proffsigt sätt. Grymt! Det är verkligen en film jag rekomenderar till andra, speciellt de som tycker om filmer med lite drag och action i ;D Ett pluss var även de snygga bilarna i filmen:)

Nu sitter jag här hemma och knarkar slemlösande för att slippa hålla prasse vaken inatt, börjar nog tyvärr bli sjuk:(

Annars då? Var två gånger till Maggan och åt rester från påskmiddagen, en brunch och en middag. Brunchen var inte stor för min del iaf då jag inte mådde helt prima, men det gick över efter ett tag. Vi tog även en sväng med bilen jag, Prasse och GOF för att kolla till Vårvik och Furuvik nu när vädret är så fint och ingen direkt ville hem och sätta sig i lägenheten igen. När vi väl kom hem satte jag igång med en liten kombinerad städning och packning av onödiga vinterkläder inför flytten, så nu behövs bara en dammsugning så är det helt ok där inne.


Knarka tabletter for the win! Det bästa med dessa är att de fungerar kanske
hur bra som helst och är dessutom goda!

Såhär har jag sett ut idag, avslappnat, beachinspirerat och ja, dagen efter mysigt!
Bättre färger på linnet
Dagens outfit
Svart linne med vitt tryck från Devided H&M
Grått linne med färgtryck från Gina Tricot
Svarta löst åtsittande vadkorta byxor från Thailand

Nu ska jag borsta tänderna och sen spela lite RE 5 med Prasse :)
Ciao!♥

Påskmiddag hos Maggan!
2009-04-12 / 03:00:11

Nej nu blir jag verkligen ledsen! Jag har suttit och laddat upp en hel bunt med mysiga foton från vår påskmiddag på hemsidan bilddagboken.se men nu verkar det som om fotona inte vill komma upp på sidan. Det känns ju verkligen värt att ha suttit med bilderna ett tag nu. Jaja, jag antar att sånt händer och att jag bara får se till att göra om det imorgon igen när jag är piggare.

Jag kom nyss hem från påskmiddagen hos Maggan, Prasses mamma, som var UNDERBART GOD och även grymt trevlig och rolig!! Det var mysigt trevligt folk och mumsig mat, plus lite snaps och visorna till ;D Senare mot kvällen blev det även Singstar vilket det gick sådär i. När kvällen tog slut vankade vi hem, jag, Prasse, Supersötasilversara, GOF och Magge hem till vår trygga och varma vrå för lite X-men och slemlösande. Ja, det slemlösande var ju bara för mig så att Prasse slipper höra mitt harklande hela natten.


Kvällens Party-outfit bestod av:
Vitt långt linne från JC
Svart linne från Wearit (lånat av Supersötasilversara)
Ros-halsband från Kicks
Strumpbyxor från var fan som helst där det går att köpa såna, typ överallt ;D

Nu ska jag nog ta och försöka mig på ett litet sovande. Fler bilder kommer kanske imorgon ;) Ciao!

God morgon, god morgon, hör fåglar skrika högt, god morgon, god morgon, i kör!
2009-04-11 / 10:30:11

God förmiddag!
Sen halv tio i morse har jag somnat och vaknat om vartannat, ett tag var det nåra jävla måsar utanför fönstret som skrek och hade sig till tusen så jag var tvungen att stänga fönstret, men jag orkade ändå inte kliva upp. Så det blev att jag väntade tills klockan var tio innan jag traskade upp ur sängen och hittade Supersötasilversara i full fart med gårdagens disk.
Hon är så söt! PUSS på henne<3

När man väl är uppe och vaken kommer så småningom det där knorrandet i magen krypandes och det uppenbarar sig för mig att vi inte har någon frukost hemma... Hur ska jag lösa detta tro? Vi får se när jag rotar genom skafferiet lite^^

Ciao!♥

Valkyria
2009-04-11 / 00:11:30

God morgon!

Jo det är väl tekniskt sett morgon nu iaf, klockan är ju två minuter över tolv så :) Men då det är lördag imorgon är jag ju vaken. Fullt hus är det här också eftersom vi har Supersötasilversara, Magge, Erka, jag, Prasse och så kom T över också med glass och gjorde oss allihopa MYCKET glada :D

Så nu är man uppfylld av godis, chips, glass och läsk, men gott vare! Vi såg nyss filmen Valkyria med Scientologi-galningen Tom Cruise och vår kära älskade lesbiska transvestit Eddie Izzard i en liten roll. Det var mest på grund av Eddie jag såg filmen, den verkade tråkig och efter filmen var klar hade jag även märkt att den var rätt trist. Plus att man visste typ hur det skulle sluta eftersom man läser historia. Men jag antar att man ändå ska ha sett filmen på nåt vis.

Aja, imorgon är en stor dag, då blir det påskmys hos Maggan och kanske krogen senare mot kvällen, så jag ska ta och tvätta bort smink, borsta gaddarna och lägga mig snart, om jag inte tittar lite på Erka och Magge när de spelar Resident Evil 5 :) Nattinatti!♥

Och så lite DAGENS
2009-04-10 / 21:16:21

God kväll allesammans!
Nu är man nyligen hemkommen från påskmiddagen hos familjen Rydberg. På ditvägen åkte vi självklart fel två gånger eftersom prasse inte visste att Supersötasilversara skulle hem och jag glömde bort att vi skulle hämta mormor i Hedesunda, men till slut kom vi fram. Där hemma hittade vi farmor, farbror Nisse, mamma, pappa och brorsan :)
Maten var god och till efterrätt blev det after eight, fastän klockan inte var efter åtta ;)

På hemvägen åkte vi till Prasses jobb för att packa lite saker i hans jobb-bil eftersom han ska jobba imorgon tyvärr :/ Därefter hämtade vi upp Magge på tågstationen, hämtade köttbullar och prinskorvar till middan imorn hos Base och sen hem och byta om till något lite mysigare och sätta sig framför tvn och se på talang :)

Erka kom nyss hit också så nu sitter jag omringad av mina kära tjejer^^ myys! :P



Dagens Outfit :)
Stickad t-shirt polo från Wearit
Jeans från Miss Chic
Benvärmare från Pieces
Stövlar från Cellbes
Skinnjacka från Brooker
Väska från Diesel

Lågbutget Outfit for the win ;D

Ciao!♥

Påskmiddag hos familjen Rydberg
2009-04-10 / 15:01:04

God morgon! Eller ska jag säga god långfredag? :)
Idag hade jag nog kunnat ligga kvar i sängen hur länge som helst. Men som tur var ringde Supersötasilversara och ryckte upp mig ur sängen. In i duschen och sen fixa i ordning sig, så kom hon hit och nu sitter vi och kollar på en såndär långfredagsfilm om jesus och allt detdär. Fast jag tror att just denhär filmen handlar om Maria Magdalena. Den är lite smått förvirrande och långfredagstråkig men samtidigt lite mysig på något vis.

Det känns inte heller som om det är långfredag här, vi har inte påskpyntat ett dugg. Men sen är vi ju mitt upp i flytt också, eller jaa snart iaf, så det kanske inte är så konstigt att vi inte vill dra in en massa nytt skräp som vi sen bara måste packa ner på en gång.

Snart bär det av till Hedesunda-Ålbo, mitt kära gamla barndomshem, för att hälsa på mor och far som dukat upp till påskmiddag för mig och Prasse. På vägen släpper vi av Supersötasilversara och förhoppningsvis får vi se henne senare ikväll igen :)

Nu ska jag packa ihop det sista innan vi åker.


Och med denhär söta bilden på en liten pömsig Nanda-panda säger jag Ciao!♥

Hitta liten panda!
2009-04-10 / 01:04:10

God morgon skulle man kunna säga, då klockan är efter tolv:)

Jag är fortfarande vaken för vet ni vad, jag har påsklov och pälskling är ledig imorn ;) Dessutom väntade vi på att GOF skulle ringa och titta över efter repningen men det verkar inte som om det kommer hänta.

Men nu till ""the bottom line". När jag var liten såg jag en jättesöt film om en liten panda som av någon anledning måste lämna sin panda-familj. I slutet kommer han tillbaka till familjen, måste klättra uppför ett stooort svårt vattenfall och slåss med något annat djur. Jag kom på den filmen nu och ingen verkar veta vad den heter eller hur man får tag i den! Nån som har en aning? Måste se den igen! Kärlek till filmen<3 PUSS!

En dag hos Maggan!
2009-04-09 / 21:57:18

God kväll kära bloggvänner!

Idag var vi hos prasses mamma med GOF och Erka och fixade med bilen, eller ja Prasse och GOF fixade, jag och Erka stod mest och tittade på och frös eller satt inne vid tvn. De satte in rött ljus vid fotändarna av framsätena så det lyser jättemysigt nu när det är mörkt!^^

Jag och Erka lagade även mat med Prasses mamma, kycklinggryta med wookgrönsaker i jordnötssås, muuums! Jag hjälpte även till att plocka ur diskmaskinen. Så duktig jag är! :) När vi åkte för att tanka träffade vi på en polare till Prasse som kom och åkte runt i en jättesöt liten bil!^^



Idag hade jag även tillfälle att använda mig av den söta väskan jag fick av Maggan när jag var där en gång förr! :)


Snygg va?

Nu ska jag titta på tv och mysa med pälsklingen min<3 Ha det bra allesammans! Ciao!♥

Årets första cyckeltur!
2009-04-08 / 19:05:19

Hallå där allesammans!
Gissa hur ärtig pärtig jag har varit idag då? Joo som ni kanske förstår har jag tagit årets första cyckeltur idag och det var riktigt skönt men jobbigt för jag var grymt hungrig när jag åkte hem.

Dagen började med morgonångest på grund av flertalet olika anledningar.
  1. Det är påsklov och de senaste tre dagarna har jag spenderat minst från det att jag vaknat fram tills två på eftermiddagen helt ensam med endast skitdålig tv som sällskap. Denna morgon var icke annorlunda.
  2. Jag har massor med skolarbeten att göra som inte går så bra för mig och när jag fastnar tröttnar jag.
  3. Jag måste söka sommarjobb vilket min kära moder älskar att påpeka varje gång hon ringer.
Menmen, till slut tog jag tag i det hela och ringde Erica, (varför jag inte gjorde det tidigare har jag ingen aning om) satte mig på cyckeln och ångesten försvann. Nu är jag hemma igen och ska äta, hungrig som ett djur och trött efter cyckelturen. (jag var tvungen att lägga mig på soffan och vila det första jag gjorde när jag kom innanför dörren.)

Nu ska jag återgå till maten. Ciao!♥

Viktminskning vs. Övervikt
2009-04-07 / 13:38:40

Hallå bloggen!

Jag fick nyss se nåt läskigt. Sist jag vägde mig var för ca två-tre veckor sedan och nyss vägde ja mig och jag har gått ner dryga 5 kg sen sist. Det är rätt mycket med tanke på att jag redan är rätt liten och på så kort tid! Jag testade väga mig ca 2-3 gånger men vågen visade samma och verkar inte vara trasig. Jag sprang in i sovrummet och testade mina utvuxna byxor och jag kunde ha allihopa om än vissa satt lite tight! Helt otroligt!

Det här med vikt får mig att tänka på Oprah Winfrey Show som jag såg imorse. Det handlade om överviktiga tonåringar som fick hjälp att berätta om sina känslor. De fick avsluta meningen "Om du kände mig skulle du veta att..." inför varandra och sina föräldrar och det var verkligen mycket känslor men det som rörde mig mest var när de fick skrika ut avslutet av meningen "Jag är arg över..." Jag kunde inte sluta gråta, jag blev helt tagen över hur mycket ilska en människa kan hålla inom sig, saker de inte sagt till någon. Kvinnan som pratade med gruppen sa att vad alla barn och ungdomar vill ha är uppmärksamhet, att bli sedda av sina föräldrar och sin omgivning, att känna sig uppskattade och att känna sig älskade. Något som är mycket sant, alla vill ju känna sig älskade. Tyvärr kan jag inte hitta avsnittet på youtube men det var mycket rörande och gav en många tankar. ciao!♥

Studentkryssningen!
2009-04-07 / 11:31:04

Hej igen bloggen efter ett litet uppehåll!
Som ni förstår har jag varit lite sliten efter kryssningen så bloggandet fick vänta lite. Kryssningen var jätterolig! Dock var det väldigt drygt att vi fick vänta så pass länge som vi fick innan vi fick kliva på båten. Bussen till sthlm gick 14.00. Strax före fyra kom vi fram men vi blev inte påsläppta på båten förrän ca 19.30, då maten skulle serveras. Det var bara in med grejerna på rummet, ner och äta och sen till Tax-freen och handla. Jag hade hört att det skulle vara mycket folk men det var inte så mycket som jag trodde. Sen var det hytten, fixa i ordning sig och förfesta lite;)

Det blev en hel del spring mellan hytter och dansgolv och det var rätt ofta man tappade bort folk och inte kunde få tag i dem eftersom det inte gick att ringa. Umgicks både med klasskompisar och andra polare från uppsala och skolan, därför blev det även lätt att man tappade bort folk. Blev rätt dragen där mot slutet också, tiden gick fort och vips var det frukost dags och sen i säng. Jag sov fram till runt två nån gång då det var taco-buffé. Sen var det mest en väntan tills båten kom i land vid sex-tiden nån gång. Hemresan gick lite vilt till, blev att dra igång med drickandet där igen ;) jobbiga människor på bussen bara som armbågade mig i ansiktet och krossade min arm... fulla människor borde inte få stå i bussen!!

Väl hemkommen förstår jag verkligen inte hur jag orkade! När vi klev av bussen kom Prasse och hämtade mig och Mickan som jag delat hytt med och som bor granne med mig. Vi gick hem till varsin lägenhet men möttes hemma hos mig sen och sminkade oss, åt och drack lite till. Bussen kom fram nån gång vid nio och vi var klara hemma ungefär halv elva. Då blev vi skjutsade ner till stan till efterfesten på Goya, första gången jag var där. Helt okej där, dansade, drack mestadels vatten (otroligt gott om man är törstig och billigt i baren ;D) och snackade lite med folk. Väl hemma var jag verkligen hur trött som helst! Men jag somnade inte helt på en gång och höll prasse vaken rätt länge den stackaren. Jag rör väldigt mycket på mig när jag sover påverkad xD Dagen efter var en slödag, hur trött och sliten som helst, dock inge bakis som tur var ;)

Nu ska jag avrunda här, men resan var verkligen värt de tycker ja, en upplevelse. Ha det bra! ciao!♥

Magknip!
2009-04-04 / 12:57:34

Herregud vad jag är nervös nu! Känner mig jättestressad fastän allt är färdigpackat, men det känns som vanligt som om jag har glömt något vilket är sjuukt jobbigt. Men så länge vi har så att vi kommer ombord så borde ju allt va lugnt, ja menar ja behöver ju faktiskt inte särskilt mycket med mig egentligen:P

Om tio minuter ska jag ringa till Prasse som ska komma hem för att hämta mig, sen ska vi vidare till någon bankomat där jag ska ta ut pengar och till sist blir det att åka till bussarna, man måste vara ute i god tid så man inte kommer försent;)

Fint väder är det också och det ska ju vara beach-tema på båten så jag vet inte om jag kanske ska ta med mig mina solglasögon eller inte. Hm, jaa vi får se. Prasse och GOF kom förresten nu så jag slipper ringa. Japp snart är det till att åka då!

Berättar om resan sen! ciao!♥

Resfeber
2009-04-03 / 20:15:39

Jag har nog fått resefeber för studentkryssningen imorgon. Jag vet inte varför jag blåser upp det till en jättestor grej men jag börjar bli nervös och drömde en jätteknäpp dröm inatt. I drömmen skulle jag åka tåg till något ställe långt bort från Gävle, typ Hultsfred och jag var ensam. Jag skulle möta några vänner typ halvvägs. När jag väl kliver på tåget och det börjar åka märker jag att jag inte har någonting med mig förutom det jag har på mig och har i fickorna. Jag fick panik och försökte komma på hur jag nu skulle göra, men sen vaknade jag. Riktigt jobbig dröm.

De blev för övrigt inte spagetti med köttfärssås i skolan utan fisk, jag tog lite smaklös sallad och en äcklig biff men sen övergick jag till youghurt. Jag tycker inte om fisk, därför får jag specialmat i skolan men hemma försöker jag lära mig äta det. Oturligt nog skulle vi då äta just fisk hemma. Tur som det är gick det att övertala min älskling till att äta donken istället^^ Jag är duktig jag ;)

Nu ska jag försöka dämpa min nervositet för imorn genom att titta på lite film^^ Ciao!♥

PS: ingen vill äta mina chokladbollar som jag nyss ställde fram :(

Slödag idag
2009-04-03 / 11:35:21

God förmiddag kära vänner!
Idag är det verkligen en riktig slödag i skolan. De flesta treorna är antingen på UF-mässan eller troligen hemma och packar inför studentkryssningen imorgon (De flesta som inte har UF kan ju inte vara sjuka allihopa samtidigt...)
Därför sitter jag, Supersötasilversara, en elev till och en lärare i klassrummet, fler är vi inte och då är vi två klasser. Jag är den enda här inne som går Rörlig Bild, de andra är Fotografisk Bild:are ;)

Just nu sitter jag och skriver på ett manus men oturligt nog är dethär just den delen där jag behövt min manusskrivar-partner som mest, det är nämligen väldigt suddigt vad som ska skrivas vilket gör det hela lite krångligt för mig. Jag trodde att jag skulle hinna klart med manuset idag men det verkar inte nu som om jag kommer göra det.

Jag är hungrig också, lunchen är om en halvtimme men eftersom jag är så pass rastlös som jag är vill jag gå och äta redan nu. Är relativt ätbar mat i skolan idag, spagetti och köttfärssås, uppenbarligen ekologisk också. Man tycker ju att de kunde satsa mer pengar SODEXHO på att ha god näringsrik mat istället för ekologisk. Jag föredara faktiskt att kunna äta maten...

Efter lunchen blir det Samhällskunskap, men eftersom det antagligen bara kommer vara jag och Supersötasilversara där kommer vi få jobba med våra uppsatser och förhoppningsvis få hjälp av vår lärare. Kanske får vi sluta tidigare också, om vi har tur ;)

Nej, nu ska jag fortsätta med manusskrivningen! Ciao♥

Rackarns katter!
2009-04-03 / 08:12:27

God morgon! Idag var det riktigt kämpigt att kliva upp, ville verkligen inte. Men jag fick ta tag i mig själv och tvinga upp mig ändå, sista dagen på veckan måste man ju kunna klara av.

Jag måste nog börjat få resfeber, jag åker på studentkryssning på lördag och inatt drömde jag att jag skulle åka någonstans långt bort. När jag väl satt på tåget upptäckte jag att jag inte hade någonting med mig mer än det jag hade på mig! Helt panikslagen försökte jag komma på något sätt jag kunde få mina saker på men utan framgång. Det är typ det enda jag kommer ihåg från drömmen.

Dessutom är mina katter små gangstrar som springer runt och har ner och förstör saker, ligger på bordet och softar fastän jag fem minuter innan jagade bort dem därifrån. Rackarns katter säger jag bara!

Nu blir det åka till skolan för att ha Rörlig Bild B och samhällskunskap. ciao♥

Att det ska vara så krångligt!
2009-04-02 / 21:43:59

Hallå där!
När Prasse kom hem var han lite nere och jag förstår honom. Det är nämligen så att vi lämnat in bilen på lagning som gick på 4,5 tusen och han var och hämtade ut den idag. Dock är det fortfarande samma fel på bilen fastän de ska ha lagat den.. känns inte så kul direkt.
Vi åkte in till stan senare, jag gick in på SATS för att säga upp mitt medlemsskap och än en gång, typ för tionde gången försökte de övertala mig att stanna men har man inte råd har man ju faktiskt inte. Dessutom är det varmt ute nu så jag kan börja jogga istället^^ Billigt och bra! Dessutom var det så att uppsägningstiden är på 31 dagar, så får träna där så länge till, men måste också betala en gång till. Suck. Har dessutom varit ett rent helvete att få tag på nån som kan hjälpa mig med att säga upp medlemsskapet.
Därefter åkte vi till nian för att köpa en armbandslös BH. Dock ingen lycka där... går inge bra för mig att få de ja vill idag xD

Kom nyss hem från GOF - den Gode, den Onde, den Fule, åkte dit för att han skulle visa oss en sak, var en ny film om Wolverine från X-men vi såg, riktigt bra men nu kan jag inte komma på vad den heter. Den handlade iaf om hans liv från han var liten och innan X-men, typ. Filmen.. ehm.. kommer ut på bio om en månad komiskt nog... xD men jag har ingen aning om hur den hamnade i våra händer!! Så den var inte helt klar, vissa datagjorda saker såg tjaa väldigt datagjorda ut fastän de i den färdiga filmen kommer se verkliga ut. Men det är lite roligt att se den så också, lixom verisionen innan den färdiga.

Nejdå, nu ska jag inte ta upp mer av er tid utan gå och lägga mig istället och se på tv innan vi ska sova.
Ha det bra allihopa! ciao♥

And so they left the party
2009-04-02 / 15:58:43

Hej!
Här sitter man nu och borde plugga... borde borde verkligen. Dock sitter jag fast i de flesta saker jag måste göra och jag tappar så lätt sugen... dumma mig. Och så är det ju Vänner på tv. Attans!
Tänkte iaf lägga upp lite bilder på sakerna jag fick från mamma och pappa och klänningen jag köpte till studentmiddagen.


Sakerna från Thailand

Klänningen som jag ska ha på studentmiddagen :)

Negerbollar?
2009-04-02 / 10:56:38

God morgon! Vilken underbar ledig dag! Även om det inte är jättesoligt så är det ok.
Var hos GOF igår, jaa alltså Den Gode, Den Onde, Den Fule^^ Japp det är en och samma person, bara tre personer i en ;)
Ett dubbelnamn med ett bindesträck mellan, en person per stavelse, fiffigt va?
Jag gjorde ju negebollsdeg för nån dag sen, den tog jag med dit och gjorde klart rullningen i pärlsocker^^
Men hur är det då? Vad säger man? Negerboll? Chokladboll? Havreboll? Hur torftigt och smaklöst låter inte havreboll då? Och det finns ju inte tillräckligt med kakao i dem för att de ska få kallas chokladboll.. men det är ju rasistiskt att säga negerboll? Jag säger nej, jag säger negerboll för att det är så det alltid varit, för att de döptes  till det eftersom de är svarta, därav ordet neger. That's it, eller?Nån som tycker nåt annat?

Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på Greys Anatomy, jisses vad mycket som händer där xD Det är det avsnittet där allt fuckar ur, barn ska födas, nåns man ligger på operationsbordet, en läkare med handen på en bomb inuti en annan människa... tja kaos. Lite roligt^^ Men som vanligt tror jag att det löser sig... mitt i denna mening sprängdes bomben O.o oj, jag hade glömt att dethär avslutet slutade såhär... snopet...

Nu ska jag ta och packa ihop frukosten och sätta mig med lite skolarbete :) ha de bra!♥

Välkommen vår!
2009-04-01 / 15:22:34

Åh så underbart skönt! Solen skiner idag och det är så varmt att man kan gå ute utan jacka!
Synd bara att det är lite blåsigt, vinder kyler lite, men jag menar nyss var det ju tonvis mer med snö än nu, när det mesta av marken tittar fram:)

Nu har jag kommit hem igen, var inte så länge i skolan då vi har projektarbete och jag åkte hem en stund efter vi haft genomgången. Jag jobbar så mycket bättre med mitt projekt hemma, kan inte koncentrera mig på det viset i skolan.
Tyvärr tar det lite lång tid att ta sig hem då det inte går några bussar direkt hem till mig, men det gör inget för snart flyttar jag ju ändå;)
Imorgon ska jag vara ledig men jag vet inte om vi måste gå på en föreläsning då eller om den var en annan torsdag så jag sprang runt på skolan och letade efter någon som visste något men ingen hade nån aning så jag får nog skriva ett litet mejl till läraren som sa det och fråga honom. Hoppas han svarar innan imorgon dådå.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta med mitt arbete så jag får något gjort här! Ha det bra!

Good morning
2009-04-01 / 11:43:57

God morgon kära vänner :) Eller kanske skulle jag säga god förmiddag.
Idag börjar jag som sagt ett, ska till SATS innan skolan och prata lite om mitt medlemsskap där.
Tänkte lägga in lite bilder från igår också :)

Uggla
Vet inte om det syns så bra men det satt en uggla utanför fönstret hemma hos mamma och pappa :)
Jag har även fastän jag bott på landet sen jag var liten aldrig förr sett en uggla "live". Rätt häftigt :)

glass
Glassen som vi snodde på Vita Vargens jobb ;D mmmmums!

heart
Fanns såna här söta ätbara små hjärtan också^^ Denhär är till alla som tar åt sig;)
Ignorera att tänderna ser skitiga ut, blev så när ja ändrade kontrasten på bilden xD

Nu ska jag ta bussen till stan! Ha de bra! hejs!