PPP- Del 4 - Tredje Seglingen
2009-08-06 / 22:12:17

Piraterna vaknade upp utvilade denna morgon, redo för nya äventyr. Resan tog dem till Göteborg, den gröna kaninen, Sagolandet och Balders ballar. Liseberg fick nu se upp!

Ganska snart kom det fram att pirater blir lite stingsliga av köande, vilket de här fick uppleva massor av. Pirater som de var, lyckades de dock hitta andra sätt att roa sig på i köerna. Ofreda smådamer, spotta på gamla gubbar, sjunga fyllevisor och raka Lisebergskaninen.

Dessa pirater kunde inte få nog av åkattraktionernas adrenalinkickar och därav blev det mycket av köerna. Så mycket att de till slut började tro att köerna var själva attraktionerna. Efter en hel dag på Liseberg släpade sig trötta pirater mot Lisebergs utgångar medan mörkret föll över dem och de tusen lamporna lyste deras väg.

Men inte slutar äventyret för det utan det tog mången timmar innan de kunde finna ro. Innan dess stötte de på en och annan vilsen Polack, hamnade mellan flertalet maffiabossar som gömde oskyldiga barn i sina skåpbilar och stulna sportbilar bakom buskarna. Timmarna flydde och inte förrä gryningen tycktes vara runt hörnet fann de en plats att vila sina tunga huvuden på. Detta på en parkeringsplats nära centrala Strömstad, intill dess reningsverk, som det inte behövs tilläggas att inte luktade jordgubbar och rabarber. Dock brydde sig inte våra kära pirater om detta utan somnade gott i skepp och tält.

sneanea:

Ahaha, Balders ballar, mys du :)



Skrivet den: 2009-08-08 klockan: 16:16:32
URL: http://cutienut.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: