PPP- Del 7 - Sjätte Seglingen
2009-08-10 / 21:08:46

Genom det vackra landskapet for de fram i sina ståtliga skepp, bland gröna kulla, djupa dalar och höga berg. Mitt i allt detta sköna fann de sig snart vid ett mystiskt hus fullt med alla de möjliga gamla värdefulla skatter. De hade anlänt till Baloos Antikaffär. Förundrade vandrade piraterna runt bland ortodoxa, barockanska och afrikanska reliker. Även antika statyer från de djupa, mystiska djunglarnarna fanns att skåda. Skeppsnavigatör Iron Becc hittade ett stort silverkors med skära stenar på en silverkedja. Kanonmästare Ölhävarskägget gjorde även han upptäckter i form av en enorm gammal medicinbok.

Nästa stopp var ännu en loppis där Iron Becc hittade en stor stickad halsduk, brun fransväska i skinn och en keramikros. Under restrerande del av resan fick Kapten Sjösnusk skörbjugg och fick sitta illamående i baksätet.

När kvällen började nalkas svängde Kapten Sötnos av och hittade en plats som hade allt, grill, vindskydd med spya, vacker strand, husvagnsresande polacker och tre skygga jungfrur i ett tält. När kvällen kom så anlände även det mörka sinnet hos våra pirater och en stor dunst utspelade, om de skulle stanna eller resa vidare. Den Otrolige Kapten Sötnos vann, så klart ;) Kvällen kantades av matlagning, nattbad och mys framför lägerelden med gamla minnen och historier.




« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: