PPP-PartyP*rrPiraterna
2009-07-30 / 11:26:19

God morgon :)
Kom upp lite väl sent idag, även om vi siktade på nio från början eftersom vi ville hinna med att få lite sol. Men som det verkar nu vilar solen bakom molnen så ingen större skada skedd. Jag är ju så morgontrött! Dessutom blev det rätt sent med Diablo igår. Det var ju hur kul som helst!^^ Dock väldigt kluddigt på skärmen ofta då vissa personer *hosthost* hade tio tusen medhjälpare i form av skelett, vargar och kråkor mm!

Nu sitter jag och Prasse och pysslar lite med tryck till T-shirts som ska tryckas idag. På måndag klockan 07.00 drar vi på roadtrip och vårt tema är pirater! Med andra ord, tröjorna ska visa vår logo(PPP-ParyPorrPiraterna) och våra namn med egen signatur om man har nån. Gud det ska bli så roligt! Men mer om det sen!

När tröjorna är klara hoppas vi på att solen skiner, för då åker vi och badar! Sen blir det till att fortsätta flyttstäda Kjells lägenhet. Badrum, hall och köket kvar att göra, men tack och lov bara 2 fönster att tvätta. Är det nån mer än jag som hatar att tvätta fönster?

Vad gör ni idag?
Ciao♥

ida UNG MAMMA O NYINFLYTTAD TILL SMÅLANDSVILLA!:

SV; TACK SÅ MYCKET. HAN ÄR 10 MÅNADER!



Skrivet den: 2009-07-30 klockan: 18:55:32
URL: http://gotteochvi.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: